Translate

January 14, 2012

Pregătiri pentru Barcelona

Nu ştiu dacă v-am pus în temă că o să vă înnebunesc cu Barcelona până plec şi apoi şi după ce vin şi dacă îmi ies treburile chiar şi în timpul excursiei? Nici nu cred că ştiu fetele cu care voi merge acolo ce ţăcănită vor avea pe cap o săptămână :)
Să le pun în temă zic, deşi Eliza cam are o idee, Iulia mai vedem...
Aşadar azi mi-am cumpărat primele chestii pentru Barcelona. De când am aflat că am o boală de piele problema (sună rău boală... o problemă) şi nu pot sta la soare foarte mult, iar dacă nu e soare totuşi trebuie să am pe fată cremă cu protecţie solară mare ca să nu mă usuc şi să mor...glumesc... port peste tot cu mine crema pentru faţă cu protecţie 50 de la Gerovital şi supliment crema anti-cuperozică de la aceeaşi firmă. Pentru că Gerovital nu există în Dublin, deşi cred că aş avea şanse să găsesc ceva bun şi aici, mi-am luat să am. Problema vine când plec undeva, gen Barcelona, fără bagaj de cală. Cremele sunt prea mari, aşa că am găsit salvarea :D
La Penneys am găsit această trusă cu trei tuburi şi trei cutiuţe, 1.50 euro. EVRIKA...sunt prea tare sau ce? În tuburi nu cred că voi pune nimic, da cutiuţele... Şi pentru că tot eram acolo am găsit şi strugurel cu 2 euro şi mi-am luat 2...să fie... că la ritmul în care pierd eu strugurele astea, două îmi vor ajunge cam până la primăvară :). Unul are gust de Coca-Cola cu cireșe şi celălalt de căpșuni. 
Altceva? am verificat din ochi dacă trollerul meu este în stare de funcţionare şi aştept. 
Raluca
P.S. Vreau să îi mulţumesc din suflet Annei pentru mailurile trimise şi pentru link-uri şi pentru răspunsurile la întrebările puse aici şi pentru ideile pe care mi le-a dat. Şi le multumesc şi Andreei şi Iuliei, că şi ele m-au încurajat şi mi-au zis să nu mă mai tem de hoţi :)

2 comments:

Aliceee Traveler said...

Insanatosire grabnica!
La Barcelona nu e asa soare, adica e (depinde cum prinzi) dar cartierele din centru sunt mai intunecoase din cauza stradutelor inguste si a cladirilor de 3-4 etaje, nu prea vezi soarele :)
Doar prin parcuri/faleza ...

Raluk said...

Am inteles. Din pacate cuperoza se mosteneste si nu trece cu nimic. Se amelioreaza cu creme si nu trebuie sa stau in vant si soare. De vant in Dublin nu scap, iar la Barcelona voi avea creme.
Si prietena mea care sta acolo spune ca nu e chiar asa soarele de mare de sa imi fac griji.