Translate

January 30, 2012

Petrecerea românilor din Dublin

A doua petrecere la care am patricipat noi, cred ca e de fapt a cincea pentru românii din Dublin cu conturi pe facebook. Ca acolo se întâmplă anunţul şi adunarea.
De data asta am fost la un restautant-pub undeva în vestul Dublinului, mai aproape de cartierele unde stau românii, pentru că noi suntem niţel atipici şi stăm într-un cartier unde nu prea sunt români.
A fost frumos că ne-am reîntânit cu cei pe care îi ştiam deja şi am cunoscut români noi şi de treabă.
În schimb românul e român cu bune şi cu rele chiar şi în Dublin, dar asta nu vine ca o noutate şi nu mă mai sperie. Ne-am distrat şi a fost o sâmbătă frumoasă.
Iaca şi pozişoarele:
cu Rodica 
Viorel, eu şi Simona 
Colegii de la Actualitatea 
Alinuţ 
Rochiţa mea nu se potrivea fără tocuri aşa că eram un pic mai înaltă decât Alin, dar băieţii au fost drăguţi şi au făcut o poză din care reiese că sunt muuuult mai înaltă decât ei
Raluca

Romanian party în Dublin
Actually it was he second party we were in and the fifth for the Romanians in Dublin with facebook accounts. As on facebook happens the notice and the gathering.
This time we went to a pub somewhere in Dublin West closer to the part of Dublin where most of romanians live, because we are a little atypical and stay in a neighborhood where there are little Romanians.
It was nice because we met again the Romanians we already knew and also some new Romanians.
Romanians are romanians even in Dublin, with good and bad stuff, but that does not come as a surprise and doesn't scare me. We had fun and it was a beautiful Saturday.

No comments: