Translate

January 12, 2012

A venit primăvara?

Plimbările cu Dea nu sunt niciodată plictisitoare, chiar dacă se desfăşoară la aproximativ aceleaşi ore şi în acelaşi loc. Promenada e totdeauna nouă, iar oamenii zâmbitori sunt şi ei în fiecare zi alţii.
Aşa şi azi când o plimbam pe Dea, dar nu pe promenadă, ci abia ieşisem din scară, ceva galben mi-a atras privirea şi evident atenţia Deei care s-a grăbit să o miroasă. 
Nu am prins exact momentul, pentru că deşi am aparatul mic la mine mai tot timpul m-am oprit să o privesc şi am imortalizat-o ştiind sigur că o să vă placă. 
Chiar şi irlandezii spun că iarna asta a fost una dintre cele mai blânde din ultimii ani, dar totuşi să răsară florile în ianuarie?
Ştiu că subiectul predilect al prietenilor cu care vorbim e vremea irlandeză, nu ştiu cum a fost în alţi ani, dar acum vânturile s-au mai domolit, e destul de cald cât să renunţ la căciulă şi să apară florile, ziua începe să se mărească, nu se mai întunecă la 15 ci la 17, aşa că vremea irlandeză îmi place mult de tot. În curând ne vom relua vizitarea castelelor, amânată de faptul că ziua este scurtă şi muzeele închid la 4.
Mă uitam zilele trecute pe pozele prietenilor de pe facebook şi îmi era dor de zăpadă, acum parcă nu aş mai vrea să ningă în Dublin. 
Să vină primăvara!!!!
Raluca

No comments: