Translate

January 17, 2012

Am apărut la televizorul în culori :D

Nu ştiu dacă v-am spus, am căutat, v-am spus că am fost la români acasă şi am cântat colinde. Ei şi colindele astea au făcut parte dintr-un montaj realizat de Viorel şi Simona cu tema: cum îşi petrec românii Crăciunul în Dublin. Ştiam că va apărea undeva, da nu ştiam unde şi oricum nu ştiam înainte de a ajunge acolo, aşa că eram îmbrăcată în ceva negru ce nu se potrivea cu Spiritul Crăciunului... în fine, am cântat şi am mâncat gogoşi şi am băut vin fiert şi nu m-am îmbătat.
Ei montajul a apărut la TV Braşov, deci mama de la Iaşi nu l-a putut vedea în direct. Da vedeţi voi minunile tehnologiei...îl puteţi vedea acum, aici.
Nu înţeleg treaba cu trustul de presă, că altfel eram eu moţ în trust, da montajul e foarte fain făcut şi aveţi ocazia să vedeţi şi cum a fost împodobit Dublinul, că pe mine nu m-a dus capul decât târziu să fac poze şi să pun pe blog...
Sper să vă placă,
Raluca
P.S. Expresia televizorul în culori am căpătat-o de la foştii mei colegi din Antena 3. A fost un moment când Dan Capatos care făcea un matinal, demuuuult la Antena 1 a adus o maimuţă în studio şi apoi în redacţie. Şi toţi ne-am oprit, am pus mâna pe telefoane şi am imortalizat momentul. Surpriza a fost a doua zi când am apărut tot la Capatos în emisiune (nu vă speriaţi pe atunci Capatos făcea emisiuni fără chiloţi şi Biance şi Cruduţe, de a trebuit să caut pe net cine sunt alea de pe la el din emisiune), iar colegii m-au felicitat că am apărut la televizorul în culori :) deşi lucrând la Antena 3 ei apăreau mai zilnic la TV...

3 comments:

eliza said...

ce frumos! si ati cintat minunat... bravo!

Aliceee Traveler said...

pacat ca nu l-am vazut

Raluk said...

Pai am pus un link, ca nici noi nu l-am vazut pe viu. Am inteles ca cei de la TV Brasov au facut episoade cu romani din mai multe colturi ale lumii.