Translate

November 30, 2011

Cu Loganul prin Dublin


Ne-am cumpărat Logan pentru că era cea mai ieftină maşină la vremea aceea şi dacă nu mă înşel este chiar şi acum. Aveam noi o idee că maşina trebuie să fie nouă, acum realizăm că e total greşit pentru că o maşină se devalorizează imediat ce ai întors prima dată cheia în contact. Da eram tineri şi ni s-a părut o variantă bună. Şi probabil acum râdeţi, da Loganul chiar e o maşină bună.
Da e făcută în România şi de aceea unde s-a putut să dispară un şurub sau un cheder, au dispărut, aşa că încă din prima săptămână maşina a pârâit şi trosnit, de ziceai că se dezmembra la fiecare curbă. Cu timpul ne-am obişnuit cu zgomotele, iar Loganul este maşina ideală pentru România, pentru drumurile din România.
Pe noi Loganul ne-a dus la Istanbul, la Budapesta, la Viena şi uite că am ajuns, tot cu Loganul şi în Dublin. Nu a suferit stricăciuni majore, dar am şi avut grijă să o ducem la revizii când a trebuit, să îi punem consumabile de calitate şi să îi înlocuim piesele care se mai stricau. Cum ar fi, de exemplu, butoanele de la geamuri, de fapt lefurile butoanelor ce deschid geamurile, pentru că, ambiţia românului: ne-am luat Logan full option, adică cu de toate. Geamuri electrice, oglinzi încălzite, ABS şi alte trăznăi prescurtate despre care niciodată nu am ştiut la ce folosesc, da presupun că le-am folosit în anii de când avem Logan.
În Dublin, maşina româneacă este foarte apreciată de vecinii irlandezi, care întreabă cât consumă?, cât a costat?, cât de mare e portbagajul? şi se minunează când află că totuşi e o maşină ieftină care şi consumă puţin.
Da, noi suntem românii care circulă cu Loganul prin Dublin, dacă ne vedeţi, daţi un claxon.
Acesta nu se vrea a fi un articol publicitar, dar cum ziarul apare în apropierea Zilei Naţionale a României, ce lucru mai naţional, dacă nu Loganul?
Raluca 

No comments: