Translate

November 25, 2011

Accesorii din fetru

Că îmi plac accesoriile din fetru, nu are sens să vă mai spun.V-am pomenit de ele atunci când v-am spus că mi-am luat două broșe de la The craft desk.
Acestea sunt. Mi se par extrem de potrivite sezonului friguros și știu sigur că pot înveseli hainele alea oribile din făș, negre până în pământ care spre disperarea mea încă se mai poartă...
Anul acesta am recidivat și cred că peste măsură. Problema a fost că am descoperit broșele bu-bu pe facebook, apoi am intrat pe site. Din păcate eram departe și nu aveam nici o posibilitate de comandă. Apoi am venit în România în septembrie și înainte de a veni mi-am comandat să îmi ajungă, nu doar broșe, coronițe de păr, cercei, chiar și o brățară. Sunt cele de sus. Problema a fost că au ajuns în Iași la o zi după ce am plecat eu din Iași, așa că le-a luat tatăl meu de la poștă și au ajuns la mine în pachetul despre care v-am vorbit aici.
Le-am purtat alături de cele de anul trecut și cu siguranță le voi mai purta. Aici în Dublin am văzut accesorii din lână împâslită. Sunt faine, am să îmi cumpăr și din alea, doar iarna e abia la început, chiar dacă în Dublin sunt și 13 grade celsius :)
Raluca

No comments: