Translate

March 16, 2012

În spatele Festivalului Sfântului Patrick - Dea vrea să stăm amândouă acasă

Scriu pe fugă pentru că azi ar fi prima zi de acţiune. Azi ar trebui să fac voluntariat în stradă şi să îl ajut pe cel care se ocupă de eveniment. Evenimentul ar trebui să fie Parada Fanfarelor. Folosesc condiţionalul pentru că de dimineaţă plouă mărunţel şi constant în Dublin şi fiind în stradă, nu ştiu exact ce vor face fanfarele. Sper doar să aibă geci impermeabile pentru voluntari...
Şi când mă pregăteam eu să plec şi îmi întinsesem hainele pe pat, Dea s-a gândit că nu ar vrea ca eu să plec şi s-a culcat pe ele. În loc să mă enervez, cum probabil aş fi făcut înainte, pentru că hainele sunt negre şi nu îmi place să umblu cu haine pline de păr, am scos aparatul şi am fotografiat-o. Am dat hainele la o parte şi am realizat că ar mai fi vreo jumătate de oră în care aş putea sta lipită de ea în pat. Aşa am făcut.
Acum mă grăbesc spre centru, ca am puţin de mers de la autobuz la locul de întâlnire. Cu poze, sper să pot veni diseară, iar mâine PARADA...asta dacă nu ninge, că s-au anunţat ninsori :)
Raluca

2 comments:

Aliceee Traveler said...

Astept pozele!!!!

Raluk said...

Le-am pus si aici si pe facebook. Am facut vreo 700 de poze, dar nu m-a lasat sa atasez decat vreo 30 si am selectat vreo 200 pentru facebook.