Translate

March 9, 2012

Ştiri despre Dea

Toţi cei cu care vorbesc, de acasa sau cei care mă ştiu doar de pe blog mă întreabă despre Dea. Era absolut necesar să scriu o postare specială îm care să vă spun că Dea e bine. E tot frumoasă şi parcă e şi mai frumoasă în pozele făcute de Răducu pe promendadă.
A fost foarte cuminte cât au fost băieţii în Dublin, nu s-a prea supărat că a fost lăsată singură mare parte din zi, a dormit pe canapea, în timp ce noi dormeam pe saltele, s-a plimbat dimineaţa cu Iulia pe promenadă... de astea, lucruri fireşti.
Avem în plan să o ducem să îi facem radiografii la toate cele patru picioare, dar încă îmi e frică, pentru că aici radiografiile se fac cu animalul adormit. Ceea ce înseamnă că Dea va fi anesteziată. Sunt convinsă că totul va fi bine, dar după Lady îmi e puţin frică de anestezie, mai ales la vârsta ei. Oricum voi fi şi eu cu ea, pentru că nu accept să plec şi să îi las să facă ce vor cu câinele meu, aşa cum cică ar fi procedura.
În afară de asta am oprit pentru o perioadă tratamentul pentru artrită, tocmai pentru a vedea cum arată exact articulaţiile ei, la o radiografie, sau cel puţin aşa am înţeles eu. Merge mai greluţ, dar e tot zburdalnică şi sare de pe canapea pe jos şi apoi în pat, ne aduce beţe să ne jucăm, dar toate cu moderaţie, pentru că probabil o dor picioarele şi face lucrurile astea ca să ne fie nouă pe plac.
Aşadar Dea e veselă şi zâmbitoare. I-am cumpărat o salteluţă pe care să stea pe hol, unde avem parchet şi unde zic eu că sta în curent, da ea doar acolo vrea să stea noaptea. Şi prima noapte nu s-a prins, dar după aia doar pe salteluţă a dormit. Încă mai cred că producătorii pun ceva în saltelele sau pernele pentru câini de se prind ei atât de repede că sunt pentru ei.
Aproape a terminat kilogramul de biscuiţi pe care i l-am adus din Barcelona, aşa că va trebui să mergem din nou la supermarketul pentru câini şi îi voi face alte poze.
A pus o grămadă de blană pe ea şi mă gândesc cu groază că toată blana aia va trebui aspirată de pe mocheta din dormitor :)
Cam asta e. Sper ca în curând să începem plimbările de week-end, adică să ieşim din Dublin şi atunci voi publica poze frumoase, cu locuri frumoase şi cu Dea frumoasă.
Raluca

No comments: