Translate

March 15, 2012

În spatele Festivalului Sfântului Patrick - Munca fizică nu este pentru mine

Poate mi-am ieşit din mână, dar adevărul este că nu m-am prea încurcat cu munca fizică mai deloc toată viaţa. Şi uite că au trecut 32 de ani şi vreo 7 luni de Dublin ca să ajung la munca fizică.
Nu e mare lucru, pe bune. Ieri am avut de umplut o grămadă de sacoșe cu o grămadă de bunătăți. Imaginaţi-vă că la finalul zilei era o cameră plină cu pungi ca cele din poză. Nu am înţeles exact ce se va întâmpla cu ele pentru că în afară de un card cu reducere de 50 de euro la Marks&Spencer erau doar dulciuri şi cipsuri. Se chemau M&S bags, din motive lesne de înţeles, da cine va beneficia de ele pe bune dacă ştiu să vă spun. Probabil voi afla sâmbătă sau nu voi mai afla niciodată.
Într-o altă cameră erau alţi voluntari care împachetau nişte pungi din pânză inscripționate cu logo-ul festivalului care cică vor fi aruncate în mulţime.
Nu erau interesante...nişte jocuri pentru copii, nişte ghiduri cu Dublinul şi niste magneţi de frigider.
Aşa şi după ce am terminat de umplut camera cu pungi, am despachetat 10 cutii cu peruci verzi şi vreo 20 cu ochelari. Care la fel vor fi aruncate în public. Abia aştept sâmbătă să văd oameni cu ochelari şi peruci despachetate de mine :)
Aşa per total a fost fain că ne-am distrat, ne-am băgat nasul în toate bunătăţile şi am şi plecat acasă cu tot felul de cipsuri, dulciuri, apă minerală şi obiecte inscripţionate cu logo-ul festivalului.
Şi pentru că tot eram acolo mi-am luat şi mapa de presă. Adică un stick de un giga cu informaţii şi pozele oficiale ale festivalului şi legitimaţia.
Cam asta a fost o zi de voluntariat :)
Raluca

No comments: