Translate

March 28, 2012

Dea, operă de artă

Acum ca Dea este un căţel foarte frumos ştiţi cu toţii, ceea ce nu ştiţi este că Dea a ajuns tablou. Lucrurile nu sunt foarte complicate, am văzut la cineva un tablou foarte realist cu un căţel şi am vrut şi eu. Acum urmează să vedem cum va ajunge în posesia mea să pot pune o poză cu modelul în original şi tabloul, pentru că artistul Ovidiu Nuţă a lucrat după o poză de-a Deei, făcută în bucătăria părinţilor mei când ne distram pe seama Deei punându-i fluturaşi în plete.
Iniţial m-am panicat putin văzând blogul lui Ovidiu, dar mă tot gândeam că tabloul pe care l-am văzut eu era foarte realist. Şi chiar la un moment dat i-am şi spus că să fie cât mai aproape de poză. 
Totul a decurs foarte fain pentru că Ovidiu mi-a trimis pe mail şi a postat pe facebook toate etapele tabloului şi vedeam practic în timp real cum tabloul prindea contur. Bine cică aş fi putut să am obiecţii, da sincer eram aşa de fericită că seamănă cu Dea şi că Dea va ajunge tablou, că nu aveam nimic de obiectat 
Şi se vede că am avut dreptate, chiar nu era nimic de obiectat. Acesta este tabloulrealizat după poză. Îmi place că Ovidiu a sesizat chiar şi cele mai mici detalii, ochii Deei, specifici rasei collie (care sunt asa de fapt din cauza unei boli), buza răsfrântă în afară şi chiar cârlionţii din guler pe care nu îi pieptăn pentru că mie îmi plac aşa. Ca să nu mai spun că a prins exact expresia feţei ei şi Dea pare că râde.
Domnule unii au talent, alţii nu. Eu sunt în categoria celor care nu au talent la pictură, dar Ovidiu cu siguranţă are aşa că dacă vă face cu ochiul portretul Deei îl puteţi contacta să vă facă şi vouă unul.
Acum mai sunt nişte chestiuni legale ca să pot scoate tabloul din ţară şi tabloul Dea va ajunge la mine :)
Mă şi visez peste ani când Ovidiu va ajunge celebru, mai celebru ca Picasso, cum mă vor căuta curatorii să le împrumut tabloul pentru expoziţii :))
Raluca

3 comments:

Aliceee Traveler said...

Superb! si mie mi-ar placea un tablou din acesta cu Kari :)! cam la ce pret e?

Raluk said...

Salutare, ai un mail ceva unde sa te contactez? nu de alta da sa nu ii stricam pretul omului :D

eliza said...

chiar ca ride! foarte frumoasa!!