Translate

December 31, 2011

E deja 31 decembrie 2011?

Când a trecut anul ăsta? parcă ieri era 31 decembrie 2010 şi stăteam cu Dea, Alin, Iulia şi Radu pe balconul lor şi ne uitam la artificiile din Rahova, mai ceva ca cele din centrul Bucureştiului. Ce am făcut anul ăsta? mai nimic. M-am mutat în Irlanda, da asta a durat 4 ore, alea de la zbori de pe Otopeni pe aeroportul din Dublin, în rest sincer simt că anul a trecut degeaba :(
Sfârşitul anului mă prinde cu un imens dor de tot ce era viaţa mea în decembrie 2009 când Alin încă nu plecase în Dublin şi nici nu avea vreun gând... Nu sunt tristă, să ştiţi, chiar nu sunt. Mă simt luminată din multe puncte de vedere, emancipată dacă nu consideraţi asta prea mult. Am cunoscut o ţară minunată, o ţară care dacă ar fi în estul Europei şi s-ar chema România şi nu Irlanda, dar ar avea tot ce e acum Irlanda ar fi minunat. România are ani lumină până să ajungă la stadiul Irlandei, o ţară unde acum 20 ani se umbla lejer cu căruţa prin centrul Dublinului...
Faţă de decembrie 2010 suntem toţi trei, nu ne mai e dor unul de altul, am reuşit să o aducem şi pe Dea şi mica noastră familie a făcut un prim pas spre legalitate.
Dacă 2012 ar aduce un job decent pentru mine, sincer nu ştiu dacă decembrie 2012 m-ar mai prinde cu sentimentele de acum.
Până atunci vă doresc UN AN NOU DE O MIE DE ORI MAI BUN DECÂT CEL CARE TOCMAI TRECE!!!!
VĂ DORESC SĂ FIŢI SĂNĂTOŞI ŞI IUBIŢI ŞI LA PUNGĂ GROŞI :D
Raluca

2 comments:

Marian said...

La mulți ani, Raluca! Mulți și din ce în ce mai frumoși să fie. Unul mai frumos ca altul, cum se spune. O să ciocnim aici și în cinstea ta, a lui Alin și a Deei, în cinstea amintirilor pe care ni le-am făcut împreună. Sper să ne vedem cât mai curând anul viitor. ;)

Raluk said...

La multi ani, Mariane!!!! Iti multumesc pentru comentariu si pentru ca v-ati gandit si la noi. Abia astept sa ne vedem :)