Translate

December 22, 2011

Pe 22 decembrie se spală geamurile...

...mă anunţa o fiţuică lipită pe geamul de la intrarea în bloc. Iaca fâs a fost reacţia mea. În capul meu, mai ales dupa ce am citit regulamentul de ordine interioară ce ne-a fost înmânat cu contractul de închiriere şi în care ţi se spune că nu ai voie să îţi decorezi geamurile, nu ai voie să îţi speli maşina în parcare şi altele, zăcea ideea că doar pe 22 decembrie am voie să spăl geamuri.
Cum nu îmi place să mi se impună nimic şi mai ales nu îmi place să spăl geamuri, fiţuica lipită de uşă mă afecta prea puţin. Parcă ar fi prima dată când geamurile mele ar fi zăcut nespălate de "sărbători"...
Acum vă rog să vă oripilaţi şi să trecem mai departe...
Azi dimineaţă, uitând că e 22 (doar v-am spus că în capul meu Crăciunul e peste două săptămâni) am plecat cu Dea afară şi dacă nu era Alin nici nu aş fi remarcat cele două dube albe pe care scria window cleaning.
Aşa că treaba cu fiţuica era la modul că pe 22 decembrie vin nişte omuleţi tocmiţi de administraţie care îţi spală geamurile pe exterior, dacă doreşti tu să speli şi interiorul e fix problema ta.
Tare, nu?

No comments: