Translate

December 7, 2011

It's the most wonderful time of the year

Gata nu mă mai împotrivesc, e decembrie aşa că poate veni Crăciunul. Anul acesta încep să îmi placă decoraţiunile din lemn şi fetru. Nu ştiu dacă vom face brad, deşi parcă ar trebui, aşa că am început să cumpăr decoraţiuni care nu sunt numai de pus în brad.
La Tesco e plin şi după experienţa cu Halloween-ul când la început era un culoar întreg doar cu produse specifice, iar aproape de Halloween am mai găsit doar o pălărie la un euro, acum mi-am luat din timp. Unde mai pui că de la o săptămână la alta sunt mai ieftine :)
În plus sunt o grămadă de magazine la 1 euro sau discount shop-uri care vând astfel de decoraţiuni pe nimic. Practic cu 20 de euro împodobeşti un pom de Crăciun măricel. Că acum nu toate trebuie să fie de firmă sau de fiţe.
Eu nu am mai aşteptat Ajunul Crăciunului să împânzesc casa cu obiecte de Crăciun. Cum le-am cumpărat, cum le-am găsit un loc şi parcă nu le-aş mai da jos până la vară...
Ghirlandă din fetru - 2 euro
Nişte soldăţei cam speriaţi - 1.40 euro 
Un pinguin, ce intră într-un Moş Crăciun, care la rândul lui intră într-un om de zăpadă - 3 euro
Astea sunt deocamdată. Am văzut că un brăduţ artificial e 10 euro, da parcă nu aş vrea totuşi să îmi cumpăr brad...încă analizez situaţia
Raluca

No comments: