Translate

February 28, 2012

Să comentăm rochiile

Dacă în ceea ce priveşte filmele îmi declar incompetenţa, la criticat suntem buni cu toţii, mai ales eu. Aşa că ştiu că Ceremonia Oscarurilor nu e despre rochii, ştiu că e jalnic să scrii despre aşa ceva, tu blog care nu te vrei de fashion sau de style sau alte lăbării care se poartă prin online-ul românesc, da am spus că am pierdut o noapte degeaba cu Oscarurile astea, măcar aici să îmi scot pârleala.
De la început trebuie să spun că rochiile sau ţinutele, dacă e să analizăm per ansamblu, adică şi bijuterii, genţi, pantofi, nu m-au dat pe spate, ba chiar cred că se potriveau la altfel de evenimente şi că le-a lipsit strălucirea.
Glenn Close - eu pe femeia asta am să o văd toată viaţa Cruela din 101 Dalmaţieni şi săraca femeie a făcut roluri magistrale...
Rochia îmi place cât de cât, e decentă şi acoperit probabil braţele lăsate, e o apariţie în regulă după standardele mele, ba mai mult eu tot speram să ia ea Oscarul pentru cea mai bună actriţă într-un rol feminin. 
Îmi plac cerceii.
L-a luat Meryl Streep care mi se pare aici niţel deplasată. Rochia nu prea se potrivește vârstei şi nici evenimentului. Poate pentru că e aurie o fi de seară, da sincer dacă ai fi nominalizată la Oscar, cu mari şanse să iei statueta, ţi-ai dori să fii imortalizată într-o astfel de rochie?
Îmi plac cerceii, nu îmi place geanta.
 Acum două rochii care mi-au plăcut, au fost purtate de Sandra Bullock
şi Gwyneth Paltrow. Simple şi de efect. Nu sunt aurii sau argintii, nu au paiete, nu sunt din tafta, mătase sau catifea, dar sunt totuşi frumoase şi de seară. Nu îmi place geanta Sandrei şi nu cred că se potriveşte, în schimb îmi place brăţara lui Gwyneth, deşi nu aş putea să port astfel de brăţări.
 Rochia lui Natalie Portman îmi place destul de mult, da bulinele şi materialul, nu o fac să fie o rochie de Oscar. De un bal de caritate...poate, da mai simplu de un bal de împlinire a 20 de ani de la ceva... Oricum nu de Oscar.
Nici geanta nu e o alegere inspirată.
Ținuta lui Penelope Cruz, nu mi-a displăcut. Îmi place în schimb culoarea, mult de tot, sper ca pantofii să nu fie din ăia cu degetele pe afară, iar plicul îmi place că e fix culoarea rochiei sau poate aşa mi se pare mie, din poză.
Maria Menounos trebuie să spun că  poartă o rochie semnată de un designer român, Maria Lucia  Hohan. Din faţă îmi place, în schimb pe laterale e un pic cam goală. Nu e gustul meu, dar rochia este frumoasă şi uite că aşa am ajuns şi noi românii la Ceremonia de decernare a Oscarurilor :) 
Închei cu dezastrele, deşi privind acum pozele nu mai par chiar aşa de mari ca noaptea la ceremonie. Da rochia lui Jennifer Lopez e o alegere nefericită, iar când mergea o făcea să pară de 120 de kg sau poate alăturarea cu Cameron Diaz care avea o rochie (ştearsă) aproximativ aceeași culoare, dar aia fiind slabă o scotea pe asta grasă...nu îmi dau seama.
Oricum de la o vârstă şi după doi gemeni alăptați, poate decolteul trebuia niţel mai puţin adâncit...e părerea mea :) 
Şi din poze nici rochia Angelinei Jolie nu mi se pare o catastrofă, în schimb piciorul osos e dezgustător. O fi plătit-o cineva să stea în poziţia aia...la duzina de copii cred şi eu că are nevoie de bani şi face orice. Sunt rea, ştiu. Nu are nevoie Angelina de bani, da totuşi nu are şi ea un consultant sau ceva care să o fi sunat să îi spună să îşi bage picioarele înapoi în fustă??
Sau poate se crede sexy pepsi...cine ştie?
 Asta e. Am făcut-o şi pe asta. Am comentat rochiile. Sunt sigură că fashonistele au păreri diferite şi ce am zis eu că arată bine în capul lor arată rău şi invers. Din fericire nu am fashoniste înrăite printre cititoare :) Următorul pas Bine sau Rău îmbrăcați la Libertatea :)) Doamne Fereşte
Raluca

2 comments:

Aliceee Traveler said...

Mi-a placut foarte mult Gwyneth Paltrow si Penelope Cruz. Sunt si preferatele mele ca actrite.

Piciorul lui Angelina a fost criticat in multe publicatii, ideea e ca altfel nu vedeai de fapt cum e rochia si parea stearsa, negra simpla ....
Mie mi-a placut rochia lui Jennifer, din pacate pe ea nu o avantajeaza asa tare ....
Nu mi-a placut deloc Meryl Streep :((

Raluk said...

Vad ca avem pareri comune, in ceea ce priveste rochiile de la Oscar. Despre filme ce parere ai?