Translate

February 19, 2012

Vremea irlandeză

Mi s-a atras atenția că am scris prea mult despre Barcelona şi vă asigur că voi continua să scriu, pentru că mai am multe de povestit, dar am şi cititori care preferă postările irlandeze. Aşa că azi am să vă vorbesc despre vremea irlandeză, să vă faceţi o părere. Mă chinui de mult să scriu aşa ceva pentru că mai toţi prietenii şi în general toată lumea care află ca stau în Dublin mă întreabă cum e vremea.
Vremea irlandeză e schimbătoare, atât de schimbătoare că în decurs de o jumătate de oră poate să treacă de la soare şi cald, la ploaie cu gheață şi iarăși soare. Ni s-a întâmplat ieri pe promenadă. În schimb vestea bună e că ploile nu durează foarte mult şi e testat că dacă te adăpostești undeva 5 minute nici măcar nu îţi murdărești pantofii şi nici nu te uzi. 
Am plecat de acasă să ne plimbăm pentru că era soare. Am luat şi aparatul să îl testăm să vedem cum fotografiază norii irlandezi 
Am făcut poze în soare şi cu golful din Clontarf. Observaţi că deja se adună norii.
Apoi am făcut o poză cu Dea, care era atrasă de un om care făcea şi el poze 
Totuşi norii nu erau amenințători aşa că ne-am continuat plimbarea 
Am fotografiat gâştele şi la scurt timp a început să picure. Până am băgat aparatul în geantă şi am trecut o stradă, ploua cu gheaţă. Până am ajuns acasă răsărise din nou soarele. Asta e vremea irlandeză :)
Raluca

No comments: