Translate

February 3, 2012

A doua zi în Barcelona

A doua zi a însemnat întâlnirea cu Antonio Gaudi. Aici sunt pe acoperișul unei dintre casele construite de el, La Pedrera.
Raluca

4 comments:

Aliceee Traveler said...

La Pedrera e preferata mea (luand in calcul ca in Casa Battlo nu am intrat) :))

Raluk said...

Pacat ca nu ai intrat la Batllo, desi si daca i-ai facut poze din afara ai putut sa iti dai seama ca e faina. Sunt total diferite si desi lumea spune ca ori un ori alta e mai frumoasa, mie mi-au placut amandoua. Daca esti prima data in Barcelona e bine sa nu asculti parerile nimanui si sa le vezi pe amandoua.
La Palatul Guell ai fost?
Mie imi placea Hundretwasser din Viena, dar si Gaudi este super :) si desi i-am alaturat intr-o propozitie, cei doi nu pot fi comparati.

Aliceee Traveler said...

Nu am intrat fiindca erau prea scumpe sa ma duc la amandoua, si la Sagrada, plus ca vacanta in Barcelona a fost alaturata de cea in Lisabona, 10 zile, nu mi-am permis. Dar voi intra data viitoare.
Palatul Guell era in renovare :( Am vazut acoperisul, de pe trotuar :)))

Raluk said...

Nu stiu ce sa spun, dar am inteles ca asta vara intrarile au costat mai scump, eu am dat 18 euro la Batlo si 15 la Pedrera si 16 la Sagrada cu tot cu intrarea in turn. Sunt bani multi, dar comparand cu fabrica Guinness din Dublin, pentru Gaudi eu zic ca merita :)