Translate

October 21, 2011

Despre prietenul meu

Dumnezeu sau viaţa m-a inzestrat cu prieteni buni, cu prieteni de încredere, cu prieteni frumoşi şi talentaţi. Unul dintre ei este Marian, cred că am mai scris despre el sau i-am prezentat cărţile sau l-aţi zărit în pozele din concediu sau de pe la târgurile de cărţi. Ei bine Marian este un foarte talentat scriitor. I-am citit absolut toate cărţile şi deşi mă opun cu îndârjire evoluţiei pe care o cunoaşte printul în detrimentul foii de hârtie, am să mă laud că Marian a făcut pasul următor. Adică a publicat o carte ce poate fi achiziţionată de pe amazon.com în format digital. A făcut şi un filmuleţ fain care să vă incite să îi cumpărati cartea şi nu doar să o cumpăraţi ci să o şi citiţi.

Cartea poate fi achiziţionată de aici (Anglia) sau de aici (SUA) şi oricum mult mai multe despre ce face Marian şi ce mai scrie Marian puteţi găsi chiar pe blogul lui.
Acum ca sunt departe îmi e dor tare de Marian şi de Irina şi de Laur şi de Alex şi tare aş mai vrea să ne reunim cu toţii pe la Dorina:), da cine ştie poate viaţa va fi bună cu noi şi ne vom reuni cu o ocazie specială:D

2 comments:

Marian said...

Mulțumesc, Ralu! Și nouă ne e tare dor de voi.

Raluk said...

:( ei lasa ca ne facem noi mari si ne intalnim