Translate

October 9, 2011

Prin Grădina de trandafiri

Azi e urât afară şi stă să plouă, dar ieri a fost foarte fain, cu un soare de puteai sta în tricou. Şi tot ieri am decis noi să explorăm târgurile din jurul cartierului unde locuim. Unele sunt săptămânale, altele lunare, dar despre ele într-o postare viitoare.
Unul dintre aceste târguri se desfăşoară într-un parc, foarte aproape de casa noastră, dar totusi destul de departe ca Dea să nu poată merge pe jos. Şi după ce am terminat cu târgul, care nu era cine ştie ce, am văzut noi îndicator spre Grădina de trandafiri. Acum voi mă ştiţi că nu mă omor cu parcurile sau cu florile, deci ideea de a vedea o grădină îmi displăcea enorm, dar pentru că era prea frumos afară şi oricum în altă parte nu aveam nici o idee unde ne-am putea duce, am zis să mergem şi în această grădină, cam circumspecţi totuşi, că eram cu Dea şi eu ştiu cine s-ar fi putut burica la noi. În schimb, grădina era destul de mare încât Dea să nu deranjeze pe nimeni, nici chiar lăsată liberă, iar florile erau aşa de frumoase şi miroseau aşa de tare, că mi-am amintit de trandafirii din IOR şi nu mă mai opream din făcut poze. Ce păcat că aparatul foto nu poate reda şi mirosurile:)

Trandafirii, în mare lor majoritate, erau înfloriţi, erau etichetaţi pe soiuri şi diferit de România, nu îi rupea nimeni.
Eu cu Dea ne-am tăvălit pe jos, am mirosit trandafiri, am făcut poze, am stat pe iarbă şi în tot acest timp Alin ne făcea poze. Asta e cea mai decentă:D
Nu am să comentez toate pozele, că nu aş avea ce să spun, doar că sunt mândră de culorile lor şi că le-am pus watermark, deşi se dovedeşte a fi o activitate ce îţi mănâncă mult timp.
Aşa arăta grădina de trandafiri
Când norii deja începuseră să îţi facă apariţia, am plecat spre casă. Dea a vrut musai să care ghioaga pe care o ţin eu, doar că pe undeva a lăsat-o pe jos. Eu din instinct am ridicat-o şi am adus-o chiar şi acasă. A vrut Alin să o pună pe foc, dar despre şemineu altă dată...

No comments: