Translate

October 4, 2011

Cum a fost de ziua mea...

Am rămas în urmă rău cu postările, aşa că să nu vă minunaţi dacă azi am să scriu vreo două. Aşa acum fix o săptămână a fost ziua mea. 32 de ani. O cifră rotundă. 2 pare destul de rotund in mintea mea, iar 30 trebuie să fie rotund. Nu e mult, nu e nici puţin, iar bilanţuri nu mai fac că m-ar apuca nervii. 32 e bine.
Aşa, de ziua mea am zis că să facem noi o grăzavie, că şi aşa eram doar noi doi, şi să o ducem pe Dea la pub. Aşa am şi făcut, seara, pe la 7 am plecat la pub-ul din cartier, Smiths. Am băut eu un cidru şi Alin un Guinness, cand i s-a făcut rău Deei, care a şi vomitat în faţa pubului. A venit barmanul să şteargă, dar oricum a fost palpitant.
Eu am apucat să port bluza tradiţională din Ungaria şi până la urmă a fost o seară faină, încheiată în parcul unde o ducem pe Dea cu răsete şi poze.

Asta a fost dimineaţă, când am dus-o pe Dea în parc. Ziua mea a fost începutul unui şir de vreo 5 zile senine şi fără ploaie. Aşa că stăteam amândouă în parc şi ne bucuram de peisaj
A venit toamna, chiar şi în Dublin
Dea la umbră
Pentru că era cald am stat pe terasă, iar când am intrat eu în casă sa aduc ceva a venit şi ea după mine, deşi i-am zis să stea afară. De aici şi faţa de furişat:D
În pub cu cidru şi Dea
La Multi Ani!
La final vreau să vă mulţumesc tuturor. Facebook-ul meu a fost plin de urări de dimineaţa până seara. Şi-au amintit de mine oameni cu care nu mai vorbisem de ani întregi. Şi telefonul, când l-am deschis, gemea de mesaje. Vă mulţumesc. Oi fi eu departe, dar pe 27 septembrie 2011 m-am simţit fix alături de voi.
Vă pup,
Raluca

2 comments:

Anonymous said...

La multi ani Raluk.
Luig
si uite, chiar acum deschid o doza de ghiniz in sanatatea ta. toate bune, noroc!

Raluk said...

Multumesc Luigean. Sper ca tie iti place ginizul, ca mie nu imi place, iar asupra lui Alin are un efect...purgativ:D
Strica astia ginizul pe noi...