Translate

June 28, 2013

DIY - Cercei cu Bufniţe

 Nu v-am mai stresat de multicel cu ce am mai meșterit eu, nu pentru că eu de fapt meșteresc zilnic şi nu vreau să arat ci pentru că nu am mai deschis cutia cu minuni de cel puţin o lună. Ieri însă am pierdut autobuzul şi deci am avut 20 de minute de așteptat în stație.
Lume multă, nu foarte ok, nu îmi prea surâdea să stau 20 de minute degeaba aşa că am plecat spre magazinele de lângă gară. În Luxembourg acum sunt reduceri aşa că am căscat şi eu gura prin magazine, da tot cu ochii pe ceas. Şi am dat de bufnițele verzi. Am o prietenă care e cu bufniţele cum sunt eu cu țestoasele, plus că parcă am văzut-o cu multe lucruri verzi aşa că am luat o pereche pentru ea. Eu nu am nici o bijuterie pe argintiu, deci ziceam că nu are sens să îmi iau şi eu o pereche, mai ales că în raft era doar una. Am căutat bufnițe albastre da nu am găsit aşa că m-am dus să plătesc. Şi la casă vânzătoarea a scăpat din mână cerceii şi unul s-a ciobit (sunt dintr-un fel de porţelan). Probabil mi-a văzut faţa şi ca să mă liniștească a zis că mai are în depozit sau cam aşa ceva. Şi când a revenit a adus două perechi. Era un semn, aşa că le-am luat pe amândouă.
Am plătit, am ieşit şi magazinul următor era ceva cu ciorapi. Colorați şi foarte veseli. Am intrat ca undeva în fundul magazinului să observ mărgele. Totdeauna îmi sare în ochi vreo mărgică pe care să o pot transforma în ceva aşa că m-am apropiat. Şi bine am făcut că aveau bufnițe, fix la fel cu cele pe care tocmai le cumpărasem.
Logic că am mai cumpărat, ştiam chiar cum aveam să le transform şi mi-am şi găsit posibili cumpărători printre colegele de la franceză.
Seara pe la 11-12 când am ajuns acasă m-am şi apucat de meșterit. Asta a ieşit. Cei verzi sunt cei cumpărați.
Aceștia sunt preferații mei. Acum îmi trebuie mărgeluțe mici negre să încerc modelul şi pe negru :)
Şi totul de la o pereche de cercei la reducere :D
Raluca

No comments: