Translate

June 5, 2013

Clanul Kardashienilor

Da doamnelor şi domnilor am şi eu telenovele de femeie măritată. Da ce zic eu telenovele am adevărate obsesii de-a dreptul. Vedeți voi aici nu e cu Bianca lui Bote sau cu Andreea Nuştiucum e cu Kardashians. Știam aşa vag de Kim Kardashian da nu ştiam cine e, cu ce se ocupă, de unde are bani şi alte din astea. Şi nu mă simțeam eu inclusă aici până nu aflam. Aşa că am început să caut pe net şi am aflat, au chiar şi pagina pe wiki. Şi tot căutând am aflat că e un serial Keeping up with the Kardashians şi că sezoanele mai vechi se pot vedea online. Şi m-am pus pe urmărit.
Serialul, care e un fel de reality show a început acum 8 ani când această Kim a devenit celebră datorită unei sex tape. Mama lui Kim şi ea modelină s-a prins că pot fi făcuți bani din asta şi i-a devenit manager şi acum pe scurt ea conduce toată coşmelia. În general eu nu mă omor după astfel de show-uri, da la unul de acum 8 ani m-am uitat. Şi am văzut cum au început şi ce sunt azi. Şi deşi la început îi priveam cumva ca o mamaie plină de spume la gură, apoi am început să îi înţeleg. Nu îi admir, că totuşi nu au inventat apa caldă, dar îi înţeleg. Oamenii s-au prins că pot face bani relativ ușor şi care e prostul să dea cu șutul la aşa ceva? Da îşi cam cresc copii în faţa camerelor de luat vederi, da ăsta cred că e singurul sacrificiu. Faza e că privindu-i am prins şi eu dinamica unei familii cu 6 copii, unde tatăl e fost medaliat cu aur la Olimpiadă. Am înţeles de ce copii cu mulţi frați nu sunt egoiști, cum lasă de la ei chiar şi când sunt mari şi chiar când banii nu mai sunt o problemă şi nu au chiar nimic de împărțit.
Nu i-am mai urmărit de vreo lună şi ceva, pentru că devenise nociv: la ora X eu eram în faţă la TV cu telecomanda în mână... Am scăpat de obsesia cu ei şi în afară de câteva alerte pe facebook chiar nu mai ştiu nimic de Kardashieni, da voiam să vă scriu despre ei ca să vedeţi că fenomenul "asistentelor TV" din România nu e singular şi că şi la alţii există vedete de carton şi că asta nu înseamnă neapărat că presa e făcută de aceste personaje.
Raluca

No comments: