Translate

June 4, 2013

Cat de low cost e Wizz Air? Cât de scump e Tarom? Si eu pe care o aleg?

Iar a venit vremea să caut bilete pentru a ajunge în România. Şi pentru că data trecută am avut probleme cu Wizz şi pentru că am aflat că biletele la Tarom nu ar fi chiar o avere, am făcut o simulare pe site-urile ambelor companii să văd exact cât aş da. Am mers cu rezervările până în ultimul punct în care mi se cereau datele personale şi numărul cardului. Teoretic de acolo ar mai fi fost taxa de 8 euro pentru că folosești cardul la Wizz Air şi ca să fiu fair play am pus aceeași taxă şi la Tarom, deşi poate există, da poate nu.
Pentru că prețurile m-au cam dat peste cap am zis să scriu şi pe blog, că na poate mai sunt oameni care sunt interesați şi de aceste aspecte şi în plus eu chiar am nevoie de ajutor pentru a decide. Problema e diferența mică dintre cele două, de doar 20 de euro (ştiu în lei 20 de euro sunt ceva bani, dar hai sa vedem treburile în euro) şi faptul ca la Tarom bagajul de cala e inclus în preț, pe când la Wizz pentru un bagaj de cală plătești alți 70 de euro câte 35 pe zbor. Să mai pun în balanță problemele pe care le-am avut în februarie cu Wizz şi faptul că până acum cu Tarom nu am avut probleme? Deci sunt indecisă, cum spunea o reclamă românească... Ce să aleg?

La Tarom mă atrage faptul că pot lua bagaj de cală, dar nu sunt prea în regulă cu orele, deşi nu e chiar o problemă asta. 
La Wizz am încă în cap modul în care s-au purtat şi faptul că încă îmi mai datorează vreo 60 de euro. Să spunem că aș trece peste asta. 
Așadar eu ce să aleg?
Vă mulțumesc dacă mă ajutați cu un comentariu aici sau pe facebook.
Raluca
P.S. Ambele zboruri sunt prin august. Îmi e şi frică să fac o simulare pentru un zbor de săptămâna viitoare, la ambele companii nu doar la Tarom.

5 comments:

dB said...

Eu am ales Tromul de fiecare data, chiar nu am chef de batai de cap. Prea multa luma din jurul meu are probleme cu low-cost-urile!

Raluk said...

Multumesc de sugestie

Aliceee Traveler said...

Pt asa diferenta mica alege Tarom

Larisa said...

Categoric pentru o diferenta atat de mica as alege Tarom.

Raluk said...

multumesc fetelor, toata lumea ini zice Tarom deci cred ca Tarom va fi pana la urma :)