Translate

May 22, 2013

Casa mea arata bine doar în poze

Am auzit multă lume spunând că doar în poze casa lor arată bine, dar nu am experimentat treaba asta până acum. Bine nu mă refer la interioarele alea imaculate pe care le vedem noi prin reviste sau pe site-urile de profil. Mă refer la case locuite, nu la case muzeu.
Ei bine oricât aş sta şi în cap şi în coadă casa mea va arăta locuită. Cu perne pe care se vede că s-a stat, cu pete pe canapea ce amintesc de întâlniri între prieteni, cu perdeaua ce nu e niciodată în dungă, cu Dea în vreun colţ, cu covorul mișcat şi niciodată aliniat cu nimic.
Asta numesc eu o casă locuită, că dacă ar fi de prin reviste probabil că ar veni cineva de cel puţin două ori pe săptămână să facă curat, clar nu eu pentru că pe mine asta cu aspirator şi praf nu prea mă pasionează.
Azi în timp ce lucram la calculator mi-a atras ceva atenția pe geamul din faţă. Şi nu îmi e necunoscut că doar eu am cumpărat, montat şi aranjat totul, da parcă în lumina aia casa mea arăta de prin reviste. I-am făcut o poză şi o împart cu voi. Nu că e faină? Fix când am mai multă treabă m-aş întinde pe perna din poză, aş mirosi liliacul şi aş visa la zile senine...
Raluca

2 comments:

Larisa said...

Arata foarte bine! Exact ca o poza din reviste :)!

Raluk said...

Multumesc mult, dar nu arata chiar asa de bine si apoi e doar un colt, camera toata arata mai rau...