Translate

May 15, 2013

Să fac schimbări pe blog?

Dragilor,

dacă tot mă citiți trebuie să ştiţi că deşi aşa pare din exterior, eu iau schimbările foarte în tragic. Mă atașez de diverse şi greu renunț la lucruri, la locuri, la sentimente, la oameni. Eu sunt cu a doua șansă, chiar dacă e deja a n-şpea. Şi dacă sunt forțată să renunț sufăr şi mă consum şi trăiesc o bucată de vreme din amintiri... Sunt ceva de groază.
Acestea fiind spuse am ajuns până şi eu la concluzia că design-ul blogului e cam bătrân şi că aş vrea ceva mai aerisit. Şi fix când aveam eu gândurile astea am găsit pe net acest articol. L-am citit şi am realizat că multe dintre chestiile de acolo eu nu le am sau le am jos de tot în blog, unde nu le vede nimeni, cum e căsuța de search.
E drept că pagini gen despre mine nu îşi aveau rostul când am început eu blogul pentru că eu scriam pentru prietenii mei rămași în Iaşi care mă cunoșteau, numai că acum din ce în ce mai multă lume intră pe blog şi poate ar vrea să știe o chestiune sau două despre mine. Şi chiar şi chestia cu home mi s-a părut de adăugat.
Deci în concluzie vreau o schimbare şi cum sunt un pic varză în acest domeniu vă cer ajutorul. Ce aţi pune voi pe un blog sau ce aţi vrea să găsiţi pe blogul meu?

Vă mulțumesc anticipat,
Raluca

5 comments:

Aliceee Traveler said...

Eu care te citesc de peste 1 an nu simt lipsa casutei despre mine sau home page fiindca citindu-te de atata timp te cunosc destul de bine! Insa pt cineva nou aterizat pe blogul tau cred ca i-ar prinde bine!
-Gasesc utile sectiunile acelea ce le ai sus pe blog!

-Tema e putin haotica, titlul nu e bine evidentiat, de aceea as schimba-o!

-Widget-ul cu ceasul l-as scoate fiindca suprasolicita incarcarea blogului! si oricum nu cred ca e un widget important

- As scoate si categoriile din partea de jos a paginii

- In schimb as plasa mai la vedere arhiva de articole! probabil deasupra postarilor populare!

- As alege o tema usoara, pe nunate deschise si totusi colorata fiindca articolele tale se bazeaza pe scris mai mult decat pe poze!

Sper sa iti fie de folos :)

Aliceee Traveler said...

Ah, si ps! As face un banner personalizat cu mine sus (asa cum de altfel am si eu) cu poze din vacante, cu Deea si tot ce te reprezinta!

Raluk said...

Multumesc mult de tot Alice. Clar am sa tin cont de parerile tare si sa stii ca pe alocuri se cam apropie si de schimbarile pe care voiam sa le fac eu. Multumesc

Larisa said...

Pai si eu cred ca ar fi utila o sectiune "despre mine". Asa cum scrie si Alice, pentru cineva care intra prima data pe blog ar fi buna, sa vada cu cine "sta de vorba", sau chiar si una de contact, poate vrea cineva sa te intrebe ceva.
Apoi as muta mai sus widgeturile de postari populare si arhiva, eu zic ca sunt importante, pentru cineva care vrea sa frunzareasca blogul. Etichetele le-as scoate, sau as micsora lista (bloger iti da posibilitatea sa pastrezi doar cateva, pe care le vrei tu, cele mai importante).
Tema nu mi se pare rea, nu cred ca trebuie neaparat s-o schimbi. Poti doar sa o aerisesti si sa o personalizezi.
Spor!

Raluk said...

Am mai schimbat pe ici pe colo, pana imi gasesc timp sa imi fac banner-ul si alta tema. Multumesc mult fetelor!