Translate

May 25, 2013

România 2013 - Dea pe drum

Ştiu că Dea are propriul ei fan club pe blog aşa că nu se putea să nu fac publice pozele cu ea de pe drum. Şi nu sunt cum v-aţi aştepta cu ea prin vreo locaţie ci sunt chiar de pe drum, unde Dea mea tot timpul a dormit. Se mai trezea din când în când şi cerea apă şi se culca la loc.
O mai trezeam noi şi o scoteam să se dezmorțească, dar în rest a dormit tot timpul.
Acum trebuie să vă precizez ceva, că am văzut că nu am fost destul de clară. Noi am plecat în România cu maşina, mai exact vreo 2200 de kilometri pe care desi am intenţionat să îi facem în două zile nu am reuşit. Ori am obosit noi, ori am îmbătrânit... Planul era să conducem o zi până în Budapesta şi apoi încă o zi până la Iaşi, dar partea cu România s-a dovedit a fi destul de complicată aşa că am oprit pe undeva pe lângă Cluj o noapte, deci fiecare drum s-a prelungit cu încă o zi. De aceea sunt o grămadă de poze de pe drum.
Acestea fiind lămurite...
Prin Germania, ne-am oprit la o parcare să ne dezmorțim, dar pentru că ploua am uitat să îi facem poze. Aşa că i-am făcut în timp ce se uita pe geam. 
Diva cu capul pe geaca lui Alin
Şi încă o poză să vă demonstrez că ea chiar dormea 
La întoarcere am luat cu noi o pilotă de acasă (nimic nu se compară cu lucrurile de acasă) aşa că Dea a avut pe ce să doarmă
Şi nu s-a încurcat. 
La umbra aerului condiționat şi cu o rază pe botic, dormea de spărgea stilul.  
Aici supărată că tocmai îi făceam poze, trezită din somn. 
Şi imediat a pus capul şi s-a culcat la loc
Şi bonus, două poze de la mama de pe canapeaua ei şi cu perna ei... Teoretic nu are voie, practic face ce vrea cu noi :)
Raluca

No comments: