Translate

May 12, 2013

România 2013 - de prin maşinile de pe drum

Dragilor,

am ajuns în ploioasa Arlonie unde cred că în lipsa noastră a plouat tot timpul, pentru că iarba din gradină a crescut ceva de speriat. Aşa că acum căutăm de zor oferte de mașini de tuns iarba sau prieteni binevoitori care să ni le împrumute. Şi mai căutăm şi soluție de stropit gradina contra căpușelor ... Avem treaba, nu glumă. Şi toate într-o zi de duminică, în care aşa cum v-am mai spus Arlonul este mort.
Chiar dacă ne-am întors poveștile din România vor continua pe blog, pentru că am făcut multe poze şi vreau să le împărtășesc cu voi. Vreau să vă arat Iaşul meu cel frumos şi v-am promis că vă povestesc şi de Budapesta, un oraş pe care îl redescopăr de fiecare dată când îl întâlnesc.
Deocamdată am să vă arat două poze de pe drum, mai exact cum îşi mai personalizează oamenii maşinile.
Ştiu pozele nu sunt tocmai clare, nu sunt tocmai bine poziționate, dar trebuie să mă păsuiți niţel cu criticile pentru că am făcut pozele din mersul maşinii. Şi aşa cum ştiţi deja rar intervin să schimb o poză. 
Ştiţi că mai toţi cei care fac copii şi îi transportă cu maşina îşi pun un sticker cu baby on board nimic ciudat, bravo lor. Şi eu mi-aş pune, dar lui Alin nu îi plac sticker-ele. Ei acesta este cumva diferit, scrie baby made on board. Mi s-a părut amuzant şi m-am gândit să îl pun pe blog. 
Apoi iubitorii de volkswagen sunt peste tot prin Europa. Am mai văzut embleme decorate, dar nu am apucat să le fac poză. Bine probabil că poate fi atașat şi la o altă emblemă rotundă, la Mercedes de exemplu sau la BMW. Mie mi s-a părut interesant şi în ultima clipă l-am tras în poză, se grăbea să apuce o ieșire de pe autostradă în Austria.
Am multe poze de pe drum, pentru că în lipsă de altceva am stat cu aparatul în mână şi am făcut poze. Multe sunt mișcate, multe nu îmi mai amintesc exact la ce se referă, dar am descoperit că decât să mă uit la maşinile din faţă şi la autostradă şi să adorm, mai bine mă concentrez la "partenerii de trafic" :)
Raluca

No comments: