Translate

December 29, 2012

Crăciunul e în fiecare dintre noi

Cred cu tărie că nu există un tipar de petrecere a sărbătorilor, chiar şi a Crăciunului. Nu trebuie să faci nimic pentru a simți că e Crăciun sau că trece şi tu nu l-ai petrecut cum se cuvine. Dacă anul trecut Crăciun a însemnat trei şoseţele pe un șemineu, vreo 10 decorațiuni şi plimbat pe plaja friguroasă, anul acesta a însemnat ploaie, ploaie şi iar ploaie. Nu am făcut nimic special, nu am nimic mai aparte de pus pe blog. Am făcut brad, mâncare, am decorat casa, ne-am bucurat că e Crăciunul, am făcut schimb de daruri şi asta a fost. Ba chiar mi se pare că în Belgia treaba e şi mai dură. Între Crăciun şi Revelion școlile au fost deschise, de pe 26 toată lumea a început serviciul, pe 26 toate magazinele au fost deschise, inclusiv IKEA, deci Crăciun cu stat acasă cu mațul gros nu a fost decât o zi aici în Belgia şi Luxemburg.
Cu toate acestea nu am avut timp să intru pe blog sau facebook, nici să fac poze...sincer nu ştiu ce am făcut, dacă mă întrebați exact. Însă de azi revin şi eu la normal şi sper să vizităm ceva, sper să fac poze şi evident să ne pregătim de Revelion.
Voi cum ați petrecut Crăciunul?
Raluca

3 comments:

Larisa said...

Da si aici e zi lucratoare 26...
Si eu am petrecut cam la fel. In 2, pardon 3 cu catelul, cu brad, mancare, schimb de daruri...fara ploaie, dar si fara zapada :)).
Un sfarsit de 2012 cat mai placut Raluca si un 2013 excelent it doresc!

corina said...

Crăciunul l-am petrecut la București. Îmi place orașul când lumea este plecată la munte sau se întoarce în provincie. Este primul Crăciun la noi acasă în doi până acum îl făceam la părinții mei la Gorj. A fost tihnit!

Raluk said...

Va multumesc fetelor pentru comentarii. Va urez sa aveti un an 2013 bun si sa vi se indeplineasca toate dorintele!!!