Translate

December 6, 2012

Bucureştiul arata asa:

Spuneam eu că autoritățile dau prea mulţi bani pe decorațiuni şi că le-ar putea folosi pe cele din anii trecuți, da parcă atunci când vezi pozele astea ţi se mai îmblânzește inima.
E plin facebook-ul de ele, sunt făcute de un tip pe care îl puteţi găsi aici şi din umila mea părere sunt super.
În plus am văzut că Arhitectura din Bucureşti, sper să nu mă înşel şi ea să fie, e plină de proiecții. Asta îmi amintește că atunci când am plecat eu prima dată din România, la Budapesta, de Revelion, prin 2006 erau într-o piaţă astfel de cladiri pe care erau proiectate diverse. Era un efect tare fain...a trebuit să ne apropiem să ne dăm seama că nu au umplut unii cu graffiti o clădire :)
Între timp am văzut că a nins şi în România şi ninsoarea nu mai e aşa o noutate, în schimb la mine ninge cu soare. E un pic incredibil ce se întâmplă, ninge din cer senin. E bine la căldurică, da şi când trebuie să deszăpezești aleea din faţă şi trotuarul...
În rest Arlonia e bine, noi suntem bine, aşteptam să vedem ce se mai întâmplă şi parcă un pic îmi e dor şi de Oraşul cu susul în jos, da doar un pic :)
Raluca


7 comments:

Mircea Spatar said...

Spatarmircea.com : frumoase poze, sa vedem cum arata cu si cu zapada in peisaj

Larisa said...

Am vazut si eu niste poze ieri pe facebook. Sincer nu mi-a venit sa cred ca asa arata Bucurestiul. Mi se pare tare fain. Multi zic ca e prea incarcat, poate, dar efectul este dragut parerea mea.

corina said...

Am fost pe 1 Decembrie pana la Sala Dalles. Se lucra la amenajarea de la Universitate, iar pe Magheru erau cateva ”funii cu conuri”. Mi-au placut. Chiar mi-a atras atentia designul. In poza asta arata super.
Trebuie sa le vad neaparat.
Ieri, cand am vazut prima poza pe internet cu luminile din oras m-am gandit de bine la edilul-sef.
Ce nu se vede in poza cu bradul din fata de la BCR sunt casutele de la Targul de Craciun...Iti spun impresia mea sambata.

Raluk said...

Mircea, cred ca eu sunt cel mai mare carcotas, da pozele astea m-au furat, recunosc. Acum cu zapada, daca nu cad conurile respective si daca se deszapezesc strazile la timp ar trebui sa fie foarte fain :)

Raluk said...

Si mie Larisa imi place si tot de pe facebook sunt si pozele astea. Intr-adevar am vazut pe un blog poze de cand nu erau aprinse luminile si nu arata prea grozav, dar Bucurestiul din pozele astea arata super :)

Raluk said...

Corina la mine tot deformarea profesionala ma face sa intreb: nu cumva ca e campanie arata Bucurestiul asa???
Da las repede gandul, ca e prea frumos sa carcotesc :)
Chiar te rog sa imi spui cum ti se par, da sa le vezi pe intuneric cand toate sunt aprinse. Multumesc :)

Raluk said...

Am uitat Week-end placut tuturor!!!!