Translate

December 23, 2012

Culese de pe Facebook

 Le-am găsit pe facebook şi nu m-a lăsat inima să nu le postez şi aici. Sunt cele mai haioase, că oricum facebook-ul e plin de astfel de poze. 
Oricât aţi strâmba voi din nas facebook-ul e bun, mai ales în perioada asta. Cu ajutorul lui văd în ce stadiu se află cu pregătirile de Crăciun mai toţi prietenii mei şi parcă nici dorul de acasă nu mai e la fel de mare. Am văzut cum e la munte, cum e în Moeciu, cum e acasă la Iaşi şi în Bucureşti şi chiar şi în Dublin. Am o grămadă de prieteni care au noi membri în familie şi mă bucur că măcar cu un like sunt şi eu alături de ei. 
Nu mai spun că sunt la curet cu tot ce se întâmplă în România şi câteodată mai ies din spiritul sărbătorilor, dar despre asta am să vă povestesc mai încolo...
Aşadar dragilor mai sunt două zile până la Crăciun. Aţi cumpărat toate cadourile? Ați agățat toate şosetuţele? Aţi gătit? Mai e puţin şi vine Moş Crăciun :)
Iar pentru cei cărora le este dor de mine, le trimit o îmbrățișare virtuală. Luați doar una şi dați mai departe :)
Raluca

4 comments:

Aliceee Traveler said...

Eu nu gatesc, toate preagtirile se fac la mama (saraca) doar impodobesc bradul (tot la ea) :)
Acasa la noi am pus ornamente prin toata casa si un brad mic artificial pe care l-am luat gata impodobit :)
Cu cadourile sunt aproape gata, mai am de luat doar la mama si cateva globuri noi

Larisa said...

Bradul l-am facut de o saptamana, cadourile sunt deja sub el, toate ingredientele pentru sarmale si cozonaci sunt pregatite, maine ne apucam de treaba :))-sper sa ne si iasa-deci sunt in grafic!
Craciun minunat iti doresc!

Raluk said...

Alice si aici am vazut brazi gata impodobiti, da erau in niste cutii minuscule, nu aratau rau odata despachetati?
Nici noi nu ne omoram cu gatitul. Cred ca fiecare isi petrece Craciunul asa cum simte :)
Sarbatori fericite!!!

Raluk said...

Larisa, ai gasit foi de vita sau varza murata in Franta? Eu aici am cautat, da nimic. Bine nu mi-a dat prin cap sa caut la magazinele poloneze, daca or fi prin Luxemburg...
Sper ca ai avut un Craciun minunat asa ca iti urez Sarbatori Fericite in continuare!!! si Un an nou asa cum ti-l doresti!!!