Translate

December 17, 2012

Raluca şi mascotele

M-am prins ieri în timp ce selectam pozele pentru postarea despre târgul de Crăciun de la Trier că mie îmi place să fac poze cu mascote. Nu că îmi place, da văd că am o grămadă de astfel de poze. Să o luăm cronologic.
În 2010 la Prater în Viena l-am aşteptat pe Alin să se dea în diferite jucării alături de acest claun :) 
În acest an pe 9 mai s-a organizat Ziua Europei la Dublin la care a participat şi România. Când să plec am văzut la intrare mascotele Campionatului de fotbal din Polonia. Nu am ratat o poză. 
Prietenul meu, în mărime naturală. L-am găsit în cel mai frumos magazin de păpuși din Dublin, dintr-unul dintre cele mai cochete mall-uri din Dublin
Tot în Irlanda, la Dalkey l-am găsit pe ursul polar din reclama de la Coca Cola. Evident l-am tras de nas şi apoi m-am tras în poză. 
Într-unul dintre cele mai mari mall-uri pe care l-am văzut în viaţa mea, la Blanchardstown. Într-o zi de vară am găsit dinozaurul din imagine. Era mov cu picățele, aproape că era de neratat :)  
Am ajuns în Luxemburg şi a trebuit să mergem la Ikea, doar că dimineaţa prietena mea postase pe facebook o poză cu o pălărie identică. Puteam să ratez momentul? 
La Târgul de Crăciun din Trier l-am găsit pe Spărgătorul de Nuci. E un personaj tradițional în Germania, am să vă povestesc pe larg despre el şi despre alte tradiții întâlnite aici.  
La Piaţa de Crăciun din Luxemburg, într-un colț l-am găsit pe Omul de zăpadă. Vreo 5 oameni s-au oprit să putem noi face această poză, apoi au făcut şi ei poze cu Omul de zăpadă :)
Un personaj, ce reprezintă o firmă de panificație din Luxemburg, ce a participat la Parada de Crăciun din Luxemburg. L-am întâlnit când ne îndreptam spre parcare...evident l-am tras în poză :)
Asta e până acum.
Sper că v-am descrețit frunțile pentru toată săptămâna. 
Vă urez să trăiți săptămâna aceasta la maximum!!!
Raluca

4 comments:

corina said...

Mascotele ne spun că nu ai uitat să fii copil!
O săptămână frumoasă și ție!

Larisa said...

Foarte simpatice mascotele! Saptamana frumoasa!

Raluk said...

Multumesc mult Corina. Eu chiar cred ca atata timp cat nu ne uitam copilul din interior viata poate fi si frumoasa :)

Raluk said...

Multumesc Larisa. Cum gasesc un urs mai mare, fie el si mascota, cum ii fac poza...nu stiu ce am :)