Translate

June 4, 2012

Ieşenii mei în Cartea Recordurilor

Şi edilii Iașului s-au prins că asta cu Cartea Recordurilor le-ar putea aduce voturi în apropiata campanie electorală şi în parteneriat cu noul complex Palas au frunzărit Cartea Recordurilor Guinness ca să vadă cam ce recorduri au mai rămas de dărâmat. Întâmplător ăsta cu lampioanele era unul frumos, aşa că nu avea cum să nu îmi placă. Pe lângă știrea seacă, am remarcat că pentru prima dată după mulți ani Iașiul a fost implicat în ştiri pozitive, ba chiar regret că nu am fost şi eu acolo şi că singurele poze cu care pot ilustra articolul de pe blog sunt pozele oficiale postate pe facebook-ul Palas.
Trebuie că a fost foarte fain, dacă şi acum la două zile depărtare încă mai văd subiectul pe televiziuni, iar facebook-ul prietenilor mei de la Iaşi continuă să abunde în poze cu lampioanele.
Eu nu pot decât să mă bucur şi să sper că poate în următorii ani astfel de manifestări nu vor avea loc o dată la câțiva ani, când se mai deschide un mall.
Mi-ar plăcea ca Iaşiul să îşi recapete din renumele pe care îl avea cândva şi să renască. Ştiu că are resurse, aşa că va fi doar o chestiune de timp.
Până atunci: BRAVO Ieşenii mei!!!
În cazul în care nu ştiţi despre ce vorbesc, la Iaşi a fost doborât recordul mondial de cele mai multe lampioane de hârtie aprinse simultan. Cică ar fi fost peste 12.000. Şi uite aşa se face o punte între oraşul meu natal şi orașul meu adoptiv :)
Raluca



4 comments:

Aliceee Traveler said...

Da, asta a fost ceva frumos! Pacat ca nu am fost acolo :(((

Vulpita Calatoare said...

Bine ca aflu asta din Irlanda ca pe aici n-am auzit nimic!
Frumoasa initiativa! Ma bucur ca au doborat recordul! Imaginea cu Iasul plin de lampioane este foarte frumoasa!

Raluk said...

Alice, iti dai seama ca as fi vrut si eu sa fiu acolo :(

Raluk said...

Am vazut stirea si la pro si la antena, pe site macar, presupun ca o fi fost si in jurnale.
Trebuie ca a fost frumos, am vazut si eu poze si a fost ceva special.