Translate

November 28, 2012

Usturoi pentru moldoveanul din mine

Cora este tărâmul tuturor posibilităților. Găsești acolo pe lângă 40 de mii de feluri de brânză şi de bere şi vin, tot ce vrei şi ce nu vrei.
Ne-am mutat la casă, deci la frigider şi cămară şi am fost la cumpărături normale. Şi Moldoveni fiind ne-am dus întins la usturoi. Şi când colo erau 5 feluri de usturoi, fiecare mirosind mai îmbietor, fiecare arăta mai bine, era ambalat mai frumos... Am luat tot din ala care părea mai cunoscut, unde mai pui că cel care arăta cel mai bine avea aşa o faţă că ar fi fost iute.
E bună şi varietatea la ceva.
Ce nu înţeleg eu e, într-un magazin unde sunt 5 feluri de orez pentru sushi, nu e nici un fel de mălai? Ce se face moldoveanul din mine? Vreau mămăligă :(
Şi ca să vă îmbunez uitați ce bine arată roșiile cherry şi vă asigur că au şi gust bun. Cred că de fapt ambalajul acela le ridică ceva prețul, dar a trebuit să cumpăr, măcar de poftă :)
Oricum şi la roşii sunt vreo 5 sortimente şi sunt unele care şi arată bine şi sunt ok ca preţ.
Oricum Cora din Messancy este prea tare. Găseşti acolo ce vrei şi ce nu vrei şi apoi are şi pe lateral un H&M şi alte magazine de îţi iau ochii :) Toate fac mersul la cumpărăturile săptămânale o adevărată sărbătoare :)
Raluca

2 comments:

Larisa said...

Ar trebui sa existe malai-Polenta se numeste, nu stiu daca ati mai cumparat, unii zic ca nu iese mamaliga, dar noi am facut si a mers. Aici exista in hipermarketuri, ma gandesc ca si in Belgia.

Raluk said...

Si eu am inteles ca ar fi, mai caut. Trebuie sa fie, Cora asta e enorma :)