Translate

November 15, 2012

Iesenii vor aeroport

It's about time cum ar spune britanicii. Sunt moldovenii mei molcomi şi se mişcă mai greu, dar şi când se mişcă ştiu că pot muta munţii. Ca ieșean care trăieşte departe de Capitala Moldovei, dar care e legat sufletește şi nu numai de Iaşi mi se pare o ruşine ca Iaşul să nu aibă un aeroport la standarde internaționale.  Mi se pare o rușine că nimeni nu face nimic şi că toţi preferăm să mergem cu trenul 8 ore până la București dacă vrem să ajungem chiar şi până la Budapesta.
Dacă vorbele astea vă mişcă pe voi, cititorii acestui blog, ce aveţi legături cu Iaşul atunci mi se pare că trebuie să facem ceva.
Nu ştiu dacă această iniţiativă e cea bună, dar e un început. Aşadar Ieşenii vor aeroport. Intraţi pe site, convingeți-vă că inițiativa merită susținută, postaţi pe bloguri şi facebook şi hai să ne facem auziţi. Ieşenii au nevoie de un aeroport şi vă garantez că nu veţi regreta dacă susțineți această cauză.
Eu una vreau să ajung direct din Luxemburg în Iaşi şi de la Iaşi la Dublin şi Bucureşti. Vreau zboruri la preţuri rezonabile şi asta se poate rezolva doar dacă e concurenţă, doar dacă pista e destul de mare să susţină avioane de mari dimensiuni. Vreau ca părinții mei să poată veni să ne viziteze şi vreau ca prietenii mei din Dublin să poată vizita Iaşul, pentru că e un oraş care merită.
Nu trebuie să dați bani, dacă nu asta vă doriţi, trebuie doar să susțineți această cauză şi apoi ce ieșean cu mintea întreagă nu ar susține-o?
Raluca

No comments: