Translate

November 16, 2012

Mituri despre irlandezi la plajă

Observați probabil că postările mele au devenit din ce în ce mai impersonale. Nu e vina mea, e vina faptului că în mare parte a zilei stau într-o cameră de hotel, pe internet (care mai mult stă, decât merge) şi găsesc tot felul de prostioare. Un om mare într-ale blogului zicea că secretul pentru un blog cu public e: Postează, postează, postează... ceea ce încerc să fac şi eu.
Sincer abia aştept să instalăm calculatorul, să avem un net decent şi să ajung din nou la agenda cu idei (împachetată cine ştie pe unde) şi să reiau postările serioase, că am cam rămas restantă. Dap în era blogurilor şi a facebook-ului şi a internetului, agenda cu idei este sfântă...în cazul meu.
Revenind la tema postării. Nu vreau vreodată să se creadă că ştiu totul despre irlandezi, la urma urmei am stat puțin peste un an în Irlanda, dar este o țară şi are o populație care mă fascinează. E adevărat că în ultimii ani, din cauza crizei, irlandezii nu prea călătoresc, dar şi când o fac (şi mi se pare normal să fie asa) aleg destinații exotice. Cineva mi-a spus odată că irlandezii în vacanță stau de dimineața până seara în...pub. Ca şi cum nu ar avea pub şi acasă. Sau că îşi cumpără excursii în destinații solare şi ies din camera de hotel abia după prânz. Şi văzând această fotografie parcă înclin să dau dreptate zvonurilor. Săracii irlandezi plouaţi 80 la sută din an arată ca o brânză. Nici nu cred că le e recomandat să stea la soare precum românii.
În această notă... observați irlandeza din imagine??? cam cât de repede v-a atras atenţia???
Aceeaşi,
Raluca
P.S. Am găsit această poză pe pagina de facebook a Cosmetica Dublin. E ceea ce scrie şi dacă vă aflaţi în Dublin v-o recomand :)

No comments: