Translate

November 9, 2012

Cele mai citite articole...

...pentru care vă mulţumesc.
Am accesat datele oferite de blogger şi primele trei articole după numărul de cititori au fost:
1. Cateva îndrumări despre Irlanda. Sincer nu mă așteptam mai ales că articolul a pornit de la un articol cu un subiect similar. Blogger mi-a arătat că doar în prima zi de la publicare a fost citit de 290 de persoane. Foarte multe, aş spune eu, şi de aceea vă mulţumesc.
2. Roata se întoarce totdeauna, de asta puteţi fi siguri. Cred că de fapt titlul a atras pentru că eu povesteam despre cum mi-am pierdut eu telefonul în taxi şi cum l-am regăsit. Cred sincer în expresia din titlu şi de aceea vă mulţumesc din suflet că aţi ales să îl citiţi. În prima zi articolul a fost citit de 283 de persoane.
3. Dea şi berea de câini. V-am spus că Dea este un subiect iubit pe acest blog şi că toate postările ce o privesc pe Dea sunt foarte citite. Numai în prima zi 187 de persoane au văzut dacă Deei îi place sau nu berea de câini :)
Sunt cele mai citite postări din ultimele 6 luni după un clasament întocmit de blogger, ce îmi vine pe mail lunar, dar pe care îl citesc şi de obicei îl ignor. De această dată s-a transformat într-o postare.
Vă mulțumesc că mă citiţi, datorită vouă blogul continuă să existe.
Raluca

No comments: