Translate

November 7, 2012

Supermarket pentru câini

V-am povestit despre Dea şi a părut că v-a plăcut articolul, aşa că am decis să vă povestesc despre altceva ce are tangenţă cu Dea, deşi ea nu apare în poze, un supermarket pentru câini. Întocmai ca Maxi Zoo din Dublin şi în Arlon există un astfel de magazin unde poţi intra cu câinele, ba chiar dacă ai un câine de talie mică poţi intra şi în magazinele care vând haine sau decoraţiuni.
Revenind la magazinele pentru animale de companie, am să ataşez câteva poze cu magazinul şi apoi am să vă arat ce am găsit ciudat în magazinul belgian. 
Prima treabă ar fi o jucărie pentru câini ce seamănă cu o mortăciune de pe stradă, un animal lovit cu maşina. Iniţial am crezut că e ceva cu care poţi dresa câinii de vânătoare, dar am observat că şi Dea se joacă cu ea foarte bine.
Aşa arată jucăria şi după cum vedeţi are chiar şi urme de cauciucuri. În vreo două zile am să îi fac o poză să vedeţi în ce stare a adus-o Dea
Un sector care ne-a interesat destul de mult, pentru că Dea a început să folosească patul special pentru câini, după cum vedeţi oferta era bogată şi variată 
Închei cu cea mai ciudată chestie pe care am găsit-o în acel magazin. Un anunţ de genul celor pe care le vedeţi pe uşi: Atenţie Câine, s-ar traduce în română. Acesta era la fel ca felicitările chinezeşti de pe vremuri, cu tipa care făcea cu ochiul. Într-o primă fază era un collie frumusel, iar când schimbai unghiul din care priveai imaginea collie te ameninţa.
Nu am cumpărat-o pentru că mi se pare înfricoşătoare, dar erau cu toate rasele, deci dacă sunteţi interesati lăsaţi un comentariu :)
Cam asta e. Data viitoare vom face poze şi cu Dea în magazin, iar pe 1 decembrie ne-am înscris la fotografii gratuite cu câinele, vedem ce iese.
Raluca

No comments: