Translate

November 26, 2012

E chiar o tragedie dacă Sezonul Sărbătorilor de Iarnă a început deja?

Să începem săptămâna în forţă şi vă provoc să răspundeţi la această întrebare. Am văzut pe facebook o grămadă de păreri pro şi contra, ba că e prea devreme, ba că oricum e prea scurt, ba că e comercial, ba că e tradiţional... Magazinele deja sunt pregătite de Crăciun. Am cumpărat globuri de prin octombrie. Pe 1 decembrie se deschid piețele de Crăciun. Deja sunt reduceri, deja se găsesc tot felul de cadouri şi cadouaşe. Şi uite că în magazine deja a venit Moş Crăciun. Iar la două case de mine deja e bradul în geam.
Mie îmi place perioada asta şi o savurez. Îmi umblă ochii după decorațiuni. Mă gândesc ce şi unde ar putea fi pus. Mi se pare că doar perioada dintre Crăciun şi Revelion e prea scurtă pentru a ţine un brad şi vreau să îl ţin până în aprilie. Abia aştept să intre perioada cu cântece de Crăciun pe Magic FM. Şi mi se pare că e cea mai frumoasă perioadă din an, când poate şi oamenii sunt ceva mai buni.
Aşa că de ce să nu ţină Sezonul Sărbătorilor de Iarnă de la începutul lui noiembrie şi până la sfârșitul lui februarie? Dacă mai vine şi zăpada deja ar fi super. Voi ce spuneţi?
Raluca

4 comments:

Vulpita Calatoare said...

Si noua ne place sa tinem bradul in casa cat mai mult, recordul a fost cand l-am tinut pana de Martisor.
Era asa de uscat, ca daca-i dadeai un bobarnac se dezintegra! :-)
E frumoasa atmosfera din perioada Sarbatorilor de Craciun! E adevarat ca din noiembrie e un pic cam mult, dar daca e ceva frumos, de ce nu?

Larisa said...

La mine in oras luminile s-au montat de la jumatatea lui octombrie (dar s-au aprins abia acum), la Ikea erau globuri tot cam de atunci :).
Clar e placut sa incepem mai devreme si sa prelungim perioada sarbatorilor, dar parca din octombrie mi se pare prea devreme :)).
Din noiembrie mai merge. Eu de obicei incep sa simt cu adevarat Craciunul de la 1 decembrie. Oricum este o perioada faina, cine nu se bucura de ea...

Aliceee Traveler said...

Eu nu simt nimic pana la 1 decembrie! chiar daca ar fi beculetele aprinse! nu stiu ... asa m-am obisnuit :))

Raluk said...

Si in Dublin se instalasera luminile de prin octombrie, dar am inteles ca le-au dat drumul abia acum.
Aici totul cica incepe de pe 1 decembrie, dar deja Mosul e in magazine, deja se gasesc decoratiuni...
Cum am spus eu una ma bucur ca un copil mic de toata perioada asta. Daca ar mai si ninge ar fi perfect :)