Translate

November 12, 2012

De azi ne-am mutat de tot din Dublin

Azi-noapte ne-au ajuns şi ultimele bagaje din Dublin, aşa că aş putea spune că ne-am mutat în Belgia. Am venit în Dublin cu două geamantane şi câteva lucruri cărate pe parcurs şi am plecat cu maşina burduşită şi cu o grămadă de bagaje ce ne-au venit abia acum. Multe lucruri am mai adunat în doi ani, dar nu regret nimic. Sunt ale noastre şi orice efort a meritat pentru a le căra cu noi.
Am citit undeva că există o companie care vine, îţi împachetează lucrurile, le transportă şi ţi le şi despachetează la destinație. Ei nu-i prea tare? Da apoi m-am gândit cum să îmi împacheteze mie cineva broaştele? sau ulcelele de lut? În apărarea mea spun că mi-am adus nimicurile într-o cutie în Dublin şi le-am adus aici în aceeaşi cutie, deci măcar volumul lor nu s-a mărit, deşi cantitatea cam da. Cred că mi-am cumpărat doar mărunțișuri.
Ştiu că poate e prostesc, dar eu încă mă mai trezesc că vreau să merg în Temple Bar sau în centru la Penneys şi îmi dau seama după câteva secunde că nu am cum, că ne-am mutat. Ciudată e mintea asta a omului :)
Oricum din week-end sunt ceva mai veselă, am fost la un târg de meştereli aşa cum am spus în postarea anterioară, am descoperit că aproape există TK Maxx şi Desigual şi cel mai tare am văzut restaurante unde se poate intra cu câinele. Noi nu suntem obișnuiți să intrăm cu Dea în restaurant, dar e fain că există opțiunea asta :)
Am mai vizitat o abaţie producătoare de bere şi brânză, iar peste fix o săptămână ne mutăm în casa nouă, unde vom avea loc şi unde aşteptăm vizitatori.
Cam asta e.
Raluca

2 comments:

Aliceee Traveler said...

Nici nu stii ce repede o sa te obisnuiesti! Mai ales cu targuri,cu branza si bere, si weekend-uri de despachetat si constuit o noua casuta, o sa-ti placa!

Raluk said...

Sper sa ai dreptate. Deocamdata ica imi mai e dor, dar sper sa treaca. Multumesc mult pentru incurajari :)