Translate

March 8, 2011

Promovăm România

Pentru că de multe ori am comentat pe blog şi nu numai că nu există pliante sau materiale promoţionale bine realizate care să promoveze România, mi s-a demonstrat contrariul. Mai exact am primit printr-un curier un pachet care conţinea nişte materiale promoţionale. Mai târziu, când deja bănuielile mele luaseră proporţii epocale am desluşit misterul şi de aceea le pun şi pe blog.
Pe scurt e aşa, există materiale promoţionale, doar că nu sunt realizate de Ministerul Turismului, aşa cum probabil ne-am închipui ci de o firmă privată care intră mai greu în magazinele muzeelor, acolo unde recunosc am căutat eu aceste materiale. Deocamdată se găsesc într-un mic magazinaş din Pasajul de la Universitate şi în alte câteva locaţii.
În fotografia de mai sus sunt două pliante cu Mănăstiri şi cu Palate, Castele Cetăţi şi un pachet cu cărţi de joc. Nu am să critic alegerea imaginilor şi nici a locurilor pentru că aceasta nu va fi o postare critică, e bine că ceva începe să se mişte.
Atât cărţile de joc cât şi pliantele sunt realizate în condiţii grafice destul de bune. Ce pot spune...Baftă în promovarea României!

No comments: