Translate

August 10, 2016

Ziua Iei sărbătorită în Luxembourg 2016

Dragilor,

nu-i asa ca nu v-am povestit de Ziua Iei 2016? Cum puteam sa uit fix postarea asta, nu îmi dau seama. Spre deosebire de ceilalți ani, nu am multe sa va povestesc. Anul asta evenimentul a fost cu mai puține drame, dar și cu mai putini oameni, dar mai de calitate, zic eu. În Luxemburg Ziua Iei va avea totdeauna de suferit pentru că vine după Ziua Națională a Luxemburgului, care e 23 iunie. Așa că ori e greu să găsești un loc de întâlnire unde să nu se organizeze deja ceva, ori (cum a fost anul acesta) lumea leagă ziua liberă de ziua națională de week-end și pleacă din Luxemburg. Însă evenimentul e pentru cei care au vrut și au reușit să ajungă și nu pentru ceilalți.

Pentru că a trecut ceva vreme amintirile neplăcute și mai ales comentariile răutăcioase s-au estompat, așa că am rămas cu o impresie faină și deja ne gândim ce facem anul viitor. Am să pun și aici ce am scris la publicarea albumului pe fb.:

Un mare MULTUMESC! tuturor celor care au reusit sa ajunga la Ziua Iei sarbatorita in Luxemburg, pe 24 iunie 2016. M-am simtit de milioane, am avut prietenii alaturi, mi-am facut noi prieteni si am cinstit IA noastra draga. Nu pot drescrie in cuvinte sentimentul de a sti ca si alti oameni iti impartasesc pasiunile. Am ascultat cu gura cascata povestile IILOR din Luxemburg, pentru ca fiecare ie are o poveste. Va multumesc! Deja ne gandim la anu, editie aniversara :)
#ia #ziuaiei #24iunie #romanianblouse #iaday #romanianblouseday #june24 #ziuaieiluxembourg
 










Dacă pozele nu v-au dat de înțeles că pentru mine a fost o zi specială, iată că o spun și în cuvinte. Sunt o norocoasă să adun în jurul meu oameni de calitate, prieteni adevărați care mă susțin și care s-au bucurat alături de mine. M-a impresionat gestul colegei mele de bancă din liceu, Dana, care a venit cu toată familia tocmai din Saarbrucken. Ce sacrificiu trebuie să fi fost și ce onoare și bucurie pe mine că pentru mine a fost făcut acest sacrificiu. Mă bucură și nu știu dacă îl merit, dar îl accept și spun un mare: Mulțumesc!. La fel le mulțumesc Elenei și Roxanei, cele fără de care evenimentul nu ar fi avut loc. Pentru mine a fost o seară între adevărați prieteni, unde mai pui că anul acesta a fost o bucurie să o includ și pe Luna.
Dacă v-a plăcut articolul, vă aştept cu un like pe facebook.com/Dichisuriro
Raluca

No comments: