Translate

August 1, 2016

Pont pentru o vacanta fara peripetii

Dragilor,

mă ştiţi că sunt o mare călătoare. Cred că e unul dintre principalele mele hobbyuri. De booking.com v-am mai povestit şi oricum nu cred că mai sunt multe de povestit pentru că în momentul ăsta cam toată lumea a auzit despre acest site de rezervări.
Azi voiam să vă vorbesc despre aplicaţia HERE. Este un fel de program GPS care poate fi instalat atât pe telefoanele ce folosesc sistemul IOS cât şi pe cele care folosesc Android. Şi ce e cel mai important merge şi offline, dacă v-aţi descărcat în telefon harta ţării prin care doriţi să navigaţi.
Mi se pare o alicaţie super şi am folosit-o şi la Riga şi la Budapesta şi plănuiesc să o folosesc în mai toate călătoriile mele. Plus, deşi stau de 3 ani în Luxemburg şi Luxemburg-ul e chiar un oraş mic, nu ştiu toate adresele, nici măcar pe cele centrale. Aşa că folosesc aplicaţia până şi în Luxemburg. Mai dă rateuri la mijloacele de transport în comun pe care ţi le sugerează, dar cum eu o folosesc când merg pe jos, o găsesc extrem de utilă.
Ideea de a vă vorbi despre această aplicaţie mi-a venit când am citit pe un blog o păţanie ciudată cu rătăcit printr-un oraş mare. Cu aplicaţia asta nu trebuie să vă printaţi hărţi de acasă sau să căutaţi în disperare un centru turistic pentru a vă procura o hartă. Vă trebuie totuşi un ghid sau o minimă documentare online pentru a găsi adresa la care doriţi să ajungeţi, dar asta e tot.
Dacă v-a plăcut articolul, vă aştept cu un like pe facebook.com/Dichisuriro
Raluca
P.S. Ştiu că am cel puţin un cititor care crede că tot ce zboară se mănâncă, aşa că precizez de acum că nu am primit nici un ban pentru a promova această aplicaţie.


No comments: