Translate

May 14, 2015

Polonia - Cercei ceramici în formă de collie tricolor

Dragilor,

v-am zis ce mult îmi plac mie bijuteriile hand-made? Cred că am o grămadă, nu mai am timp fizic să le port pe toate, unde mai pui că port aceeași cercei de 2 ani, dar când şi când mă mai apucă cochetăria şi pot să mă laud că am convertit la hand-made multe dintre colegele de la master. Le-am povestit de Breslo, dar de aici e mai greu de accesat decât Etsy. Aşa că le-am iniţiat pe Etsy şi una dintre colege pasionată de bijuterii şi-a deschis şi magazin. Mie îmi plac pentru că sunt unici. Am eu o păsărică, nu îmi place să port ce poartă toată lumea. O fi venind din trecutul meu comunist, când toţi aveam acelaşi fel de tricouri chinezești? O fi moștenire genetică? Cine mai ştie? Important e că am descoperit hand-made-ul şi că în acest fel, chiar şi produsele asemănătoare nu sunt total la fel.
Cerceii din poză vin din Polonia. Întâi i-am descoperit pe cei portocalii, apoi pe cei în formă de collie, iar proprietara magazinului a fost drăguță şi mi-a făcut cu collie tricolor. Ce să ceri mai mult?
Deja i-am purtat pe ambii o dată şi pot să spun că sunt foarte ușori şi comozi. Pe cei portocalii i-am uitat în ureche şi am dormit şi noaptea cu ei, deşi eu de obicei scot cerceii noaptea. Şi nici nu mi-au făcut vreo rană la urechi, deşi s-ar părea că am o sensibilitate la anumiți cercei.
Eu denumesc produsele hand-made, cadouri cu suflet. Mă bucur ca un copil de câte ori deschid câte o cutie, pentru că fiecare creator găsește moduri inedite de a împacheta. Nu doar trântește o punguță cu fermoar şi aia e. Unele au şi câte un mesaj ascuns, e cu adevărat interesantă toată povestea, nu doar produsul în sine! Cu aceştia şi cu ce mi-am cumpărat înainte, consider că am accesoriile pentru această vară!
Dacă v-a plăcut, vă aştept cu un like pe facebook.com/Dichisuriro
Raluca

No comments: