Translate

January 21, 2013

Cum ne maimuțărim noi câinele

După ședința foto de la magazinul de câini din care aţi văzut poze de Crăciun şi Revelion, în care Dea a fost de-a dreptul chinuită pentru distracția noastră, am mai maimuțărit-o o dată în timp ce așteptam să iasă Alin dintr-un magazin. În apărarea mea am așteptat în mașină 45 de minute.
Întâi să vă explic ce a fost cu ședința foto. La magazinul de câini am văzut la un moment dat un afiș în care scria că într-un week-end se fac poze gratuite animalelor de companie. Dacă e gratuit e bun, numai că nu era gratuită decât o poză pe următoarele le plăteai. Da după ce am ajuns acolo, am aranjat-o nițel pe Dea, am stat la coadă...normal că i-am făcut mai mult de o poză. Problema a fost că fotograful probabil nu se pricepe la animalele de companie, deşi la ce poze a scos în condițiile în care le-a făcut, aş spune că are o vagă idee. Spun că e problemă pentru că punea toţi câinii pe o masă. Ori câinii (nu ştiu pisicile sau alte lighioane) nu se așează pe o masă decât la veterinar. Şi oricât de ne-traumatizantă am încercat să facem experiența cu veterinarul pentru Dea, la veterinar e la veterinar, măcar din mândrie câinească trebuie să tragă în lesă sau să încerce să sară de pe masă. Aşa şi la fotograf. Greu am convins-o să stea cuminte şi mă mir că pozele au ieşit atât de bine, când practic eu îi atrăgeam atenția Deei, Alin stătea aproape de masă în caz că sare, ea nu era obișnuită să i se pună diverse în jur... părea un dezastru în desfășurare. Da pozele sunt faine şi eu zic că a meritat. Evident că după Dea şi-a ales ce a vrut din magazin, că doar o chinuisem. Părinți denaturați ce suntem :)
A doua ședință foto, cea cu așteptatul 45 de minute, a fost ad-hoc. Stăteam în mașină alături de Dea, în spate era căciula lui Alin, deci iată ce a ieşit:

Urmează fotografiile de la ședința foto. 
Din păcate în ciuda e-mailului pe care l-am trimis şi în ciuda faptului că am solicitat să îmi fie trimise şi fotografiile digitale, am primit doar prind-uri, după care am făcut eu poze. De aceea sunt arse, mai ales cele unde blana Deei e mare parte din poză. 


Asta e fetița noastră :)
Din când în când mai strecor câte un articol despre Dea pentru că am văzut că vă place.
Raluca

2 comments:

Aliceee Traveler said...

eu zic ca fotograful se pricepe chiar bine! Deea e superba in pozele facute de el! Aveti un caine fotogenic

Raluk said...

Si eu zic la fel. Multumim mult, pe langa ca e fotogenica, e o babuta tare simpatica :)