Translate

January 6, 2013

Cum v-a gasit Anul Nou?

De recunosc şi eu am trimis în felicitări chestii fără sens ca Anul Nou să vă găsească...sau Anul Nou să vă aducă. Plusez cu masa îmbelșugată care conform tuturor standardelor din România a lipsit cu desăvârșire de Revelion şi vă cam faceți o idee cum mi-am petrecut eu începutul de an.
Am încercat sincer să respect vreo tradiție, dar nu s-a putut aşa că am decis că în acest Revelion să nu respectăm nici o tradiție. Am mâncat când ne-a tăiat capul, am dat cu artificii înainte şi după miezul nopții, nu am avut bani în buzunare fix la miezul nopții şi dacă mă gândesc bine nici lenjerie roşie, deci dacă 2013 o sa fie cum o să fie e clar că am ratat începutul :)
În rest suntem bine. Ne-am odihnit. Am vizitat multe locuri frumoase. Ne-au venit prietenii în vizită. Totul a fost normal. Mi-am pus câteva obiective pentru 2013, nu mă las amăgită de acel 13 ca doar e cu 2000 de ani de experiențe înainte. M-am uitat la Star Trek destul de mult în ultimele zile şi am constatat că aragazul meu seamănă izbitor cu panourile de comandă din film :)
Dragilor sper că 2013 v-a găsit acolo unde vă doriți, acolo unde v-a lăsat 2012. Sper că veţi mai trece prin "casa mea virtuală" din când în când. Şi sper să am inspirație că ușor, ușor le-om face pe toate.
Mă bucur că v-am revăzut, scuzați absența.
Să înceapă așadar 2013!!!
Raluca

6 comments:

Larisa said...

La multi ani! Un 2013 excelent sa ai!

corina said...

O fotografie de pus în ramă. După mine este superbă!. Anul Nou v-a găsit cu paharele pline, senini, frumoși. Așa să fie tot anul!
La noi tot fără reguli, dar cu bună dispoziție.
Cel mai mult mi-a plăcut capitolul tort, șampanie și artificii!
La mulți ani Raluca, Alin și Dea!
Fotografia sigur este făcută de Dea!!!

Raluk said...

Multumesc mult Larisa. Si eu iti urez sa ai un an excelent si sa ti se indeplineasca toate planurile pentru anul acesta!!!

Raluk said...

Corina multumesc. Am facut-o asa pe moment. Anul asta nu am facut nimic din ce am facut in ceilalti ani :)
Sa stii ca si mama a zis ca e de pus in rama:)
La multi ani, Corina!!!
Dea era pe jos, fotografia este facuta de prietenul nostru din Dublin care a venit sa petreaca Revelionul la noi. Ma scoate asa de bine in poze, ca daca nu vine la nunta mea ca nuntas il platesc sa vina :D

3L said...

In ultimii ani, fiecare revelion a fost cam diferit, dar mereu am fost impreuna cu persoana iubita si asta a contat cel mai mult. Noi nu ne prea ambalam cu mancarea, sau petreceri cu muzica si dans, suntem mai linistiti de felul nostru :)
Ce e ciudat, este ca la fiecare sfarsit de an realizam ca tot ce s-a intamplat nu a fost ce ne-am inchipuit noi ca o sa fie, dar cu bune si cu rele am mers mai departe :) Un an nou fericit!

Raluk said...

Un an nou fericit!!! iti doresc si eu tie. Si iti mai doresc ca la final sa fie exact cum ti-ai inchipuit tu ca va fi!
Si noi suntem cam la fel, cred ca am mers la petreceri doar cand eram mai tineri, dar intre o petrecere, la restaurant, club sau chiar acasa la cineva, si mers undeva la munte sau mers intr-un oras nou si petrecut pe strada alegem a doua varianta. Anul acesta am stat acasa si ne-au venit prieteni in vizita, am incercat sa punem o masa nu a mers, am incercat sa aprindem artificii, au fost prea putine...in schimb am multumit si noi ca suntem impreuna, ca suntem sanatosi si speram mai mult de la 2013 :)