Translate

October 2, 2012

Excursie în România - 9, 10, 11, 12........33

Dragilor nu ştiu când a trecut vremea şi nici cum a trecut timpul cât am stat la Iaşi şi uite că m-am trezit la 33 de ani şi femeie măritată, în pregătire de nuntă. Ce urât sună, femeie măritată :))
Mi se pare un pic neclară ziua în care s-a întâmplat şi singura bucurie e că oamenii mei dragi din Iaşi nu m-au uitat. Nu știu dacă aţi organizat vreodată un eveniment, dar să aștepți 24 de oameni şi să vină toţi 24, mie mi se pare lucru mare.
Vreau să le mulţumesc pe această cale tuturor celor care au venit, celor care m-au felicitat şi celor care chiar şi de departe au fost alături de noi. Pentru mine, nu asta a fost nunta. A fost un act pe care l-am semnat fără mari ceremonii în doar 5 minute. Nunta va fi la anul, pe 5 octombrie. Da până la anu mai e muuult.... un an :)
Pe lângă cununia civilă a mai fost şi ziua mea, cifră rotundă :)) ce poate fi mai rotund decât un 3, încă un 3 :)
Nu ştiu când s-au dus anii şi nu ştiu când din adolescenți plini de fumuri ne-am înconjurat de copii, ne-au crescut problemele, ne-a luat viața. Eu mă simt la fel ca la 16 ani şi mi se spune că mă şi comport ca atare :)
Nu sunt multe de spus pentru că nu aş ști să le spun, chiar dacă am ajuns să mă pricep cu cuvintele. Nu ştiu cum am făcut sau dacă am eu un dar special, dar am alături de mine oameni extraordinari, oameni care totdeauna m-au făcut să mă simt specială. Părinţii mei, Alin, prietenii noştri, prietenii ajunși nași, tuturor vreau să le mulţumesc şi să le spun că ştiu că sunt alături de mine oriunde aş fi şi simt asta.
Vă mulţumesc, oameni buni!!!!
Raluca

6 comments:

Larisa said...

Casa de piatra Raluca! Multa fericire, intelegere si iubire, va doresc din inima! Ati fost foarte frumosi! Eu cred ca "nunta" este de fapt sa spui da omului pe care il iubesti si alaturi de care vrei sa-ti petreci toata viata....restul este doar o ceremonie :)! Te pup!!! Si multa bafta cu pregatirile, chiar daca mai este un an pana atunci ;)!

Raluk said...

Multumesc mult. Mai e un an pana atunci si inca un prag de trecut si apoi nunta :)
Cum deja le-am cam aranjat pe toate ma gandesc ce ar mai fi de aranjat?

Vulpita Calatoare said...

La multi ani si Casa de piatra! Sa va dea Dumnezeu fericire, sanatate, intelegere si multi ani frumosi si fericiti impreuna!
Sunteti foarte frumosi, ma bucur pentru bucuria voastra!

Aliceee Traveler said...

La multi ani!! si Casa de Piatra! sa aveti parte de multe fericire, sanatate, noroc, intelegere si un trai bun in noua tara, in care am inteles ca va stabiliti, pe termen nedeterminat!

Mirela Zetu said...

Raluca, felicitari!!! Casa de piatra si multa multa fericire!!! Mirela.

Raluk said...

Multumesc mult, Mirela