Translate

November 16, 2013

Noile ii, pentru că nu poţi avea niciodată suficiente ii :)

Dragilor,

cred că deja v-aţi plictisit să auziți că mi-am cumpărat ii. Cred că deja mă suspectați de vreo obsesie şi spuneți că le-am pierdut numărul. Realitatea însă, nu e foarte departe de supozițiile voastre. Vara asta m-a cam luat valul şi am cumpărat nu mai puţin de 5 ii. Dacă nu aş fi o persoană care să poarte ii mai peste tot chiar nu aş avea când să le port. Pentru că vedeţi voi am găsit o metodă să le port şi iarna, deci practic sezonul iilor e tot anul.
În fine nu asta e ştirea, că mi-am cumpărat ii. Știrea e că le-am cumpărat surprinzător de ieftin şi că au ajuns în Luxemburg. Vestea mai puţin bună e că a durat vreo 3 luni de la comandă până la livrare, dar având în vedere că sunt cusute de mână...
Pe la începutul verii am zis eu că vreau ii noi. Nu aveam nici una cu albastru şi în plus iile au venit din nou la modă, iar numărul locurilor de unde le puteam cumpăra se mărise. Numai că moda vine şi cu prețuri mari, da ce zic eu mari, enorme. Există un site, căruia inițial i-am făcut o reclamă acerbă pe facebook, (dar care oricum nu avea nevoie de reclama mea, că a investit enorm în promovare) dar are ii scumpe şi cam dubioase. Că acum nimeni nu mai face ii din pânză groasă asta nu mai e de mult o știre şi nu ne mai miră, dar să brodezi ii pe pânză subțire cu lână mi se pare chiciul maximal, să mai ceri şi 900 de lei pe ele...e jaf la drumul mare.
Şi cu toate astea lumea s-a îngrămădit să le cumpere. Veșnic problema românului, dacă toată lumea cumpără un câcat, vrea şi el.
Ei bine, eu recunosc că intră multă muncă într-o ie şi sunt dispusă să dau şi 1000 de lei pe o ie deosebită, da vedeţi voi acestea nu erau deosebite, erau fix la fel cu cele de 200 de lei, ba chiar mai proaste.
Aşa că am căutat un site cu ii frumoase şi la prețuri decente, am dat comandă şi urma să le iau eu când ajung în România (asta prin august). Numai că s-a suprapus cu perioada concediilor şi comanda mea a fost preluată pe 10 septembrie. Era ok şi aşa că oricum la începutul lui octombrie reveneam în România. Numai că nici în octombrie nu au fost gata. Au fost gata la sfârșitul lui octombrie şi au ajuns la mine la începutul lui noiembrie.
Nu am plătit nimic înainte, iar cei de acolo au fost destul de drăguți cât să suporte toate e-mailurile mele cu indicaţii preţioase.
Din păcate încă nu am avut unde să le port să le vedeţi, dar promit când îmbrac una să o pun pe blog. Iile noi sunt cea cu bleumarin şi cea cu flori portocalii mari cu frunze verzi şi fără bleu. Le-am cumpărat de aici şi aşa cum v-am spus mi-au fost trimise direct în Belgia.
În ultima poză este doar o parte din colecţia mea de ii. Am unele speciale, vechi, primite cadou, pe care aştept să le pozez şi să vi le arat.
Şi un mic truc pentru cele care doresc să poarte ii. Pe site-uri le găsiţi pe mărimi, dar mie îmi vin toate iile chiar şi mărimea S. De obicei eu sunt cam un M la ii, dar dacă le port desfăcute de tot la gât îmi vine chiar şi un S, de L nu mai spun, îmi sunt chiar largi şi pe acelea le port strânse la gât.
Na că m-am lăudat destul.
Dacă v-a plăcut vă aştept cu un like pe facebook.com/Dichisuriro
Raluca

2 comments:

Vulpita Calatoare said...

Ai o colectie superba de ii! Si mie imi plac foarte mult insa pana acum nu mi-am permis decat fake-uri :-(

Raluk said...

Sa stii ca daca ai timp sa cauti destul gasesti si ii foarte frumoase si la preturi decente. Poti incerca chiar la cei de unde mi-am luat eu, poate fac livrari si in Canada :) Mai sunt site-uri unde poti gasi ii. Eu am profitat vara asta ca au revenit la moda, anul trecut daca cautai o ie pe net nu gaseai nimic :)