Translate

December 24, 2014

Cadou de Crăciun

Dragilor,

am cam lipsit de pe blog zilele astea şi voi lipsi şi mai mult în următoarele pentru că am de gând să profit de "vacanţa" asta şi să vizităm cât mai multe. Am vrut să mergem la Aachen, la cea mai veche Piață de Crăciun din Germania, dar nu a fost să fie. Dacă anul viitor ne mai prinde tot pe aici, vom merge atunci. Nu înţeleg de ce, adică înţeleg, dar tot nu pricep, Piețele de Crăciun se închid pe 23 decembrie. Adică între Crăciun şi Revelion lumea nu mai gustă această distracție? În fine, la anu.
Aşadar, dragilor, de azi am introdus pe blog butonul de traducere. Acesta este cadoul de Crăciun. Am colegi şi prieteni pe aici care au aflat cumva de blog şi vor s îl citească şi ei şi dacă varianta cu postări bilingve mai era cum mai era, în Luxemburg se vorbesc trei limbi şi nici una nu e Engleza.
Butonul este deasupra postărilor. Vă rog să îl testați şi să vă jucați cu el. Mie nu mi se pare foarte folositor, cu atât mai mult cu cât motorul de traducere crede că blogul meu e în Engleză şi nu mai afișează această opțiune. Voi mai face schimbări în zilele ce vor urma, sper să mai lucreze şi cei de la Google la această opțiune şi în câteva luni chiar să existe opțiunea de a traduce tot blogul sau doar postări.
Vă las cu două poze. Am învăţat şi eu să fac selfie şi acum nu mă mai opresc şi parcă şi Dea vrea în poze când vede că sunt şi eu pe acolo. Însă în seara asta facem bradul şi sper să facem şi poze frumoase şi de o calitate mai bună şi să ajungă tot pe blog.

Crăciun Fericit, dragilor!
Raluca

No comments: