Translate

August 11, 2014

Voi ce faceţi cu pliantele adunate din călătorii?

Dragilor,

bine întrebarea corectă ar fi fost, voi luați pliante de prin călătorii? Că sunt persoane care nici măcar nu le mai iau, ei eu pe alea aş vrea să le ajung. Pentru că eu una strâng sute de pliante, le păstrez o vreme şi apoi, recunosc, le arunc.
De ce le iau? Pentru că uneori ajută. Cum sunt revistele cu diferitele atracții sau pliantele cu atracții mai puţin cunoscute, că tot vorbeam de călătorii fără planificare.
Şi recunosc, acolo pe loc, pliantele sunt folositoare, însă după? După vizită ce faceţi cu ele? Ei bine eu le adun în ideea că voi vrea să scriu ceva pe blog şi să am informaţii. Însă nici măcar pentru blog nu le folosesc, pentru că tot mai la îndemână este internetul.
Aşa că le găsesc un loc în casă şi când devine prea plin le triez şi le arunc. Şi sincer îmi e milă, mai bine nici nu le luam. Însă nu mă pot abține.
Acum, în Bretania, am luat o tonă de pliante şi le-am adus acasă şi pe lângă acea tonă mai era o tonă pe care am consultat-o şi am lăsat-o acolo. Nu ştiu sincer care e menirea acestor pliante, dar dacă te aduc la o atracţie eu zic că şi-au îndeplinit menirea. Însă multe îţi sunt date odată cu biletul de intrare, deci la ce bun?
Şi pe lângă pliante, observ că adun şi bilete de intrare, chitanțe de tot felul, nu mai zic de vederi pe care le cumpăr în amintirea vremurilor când chiar trimiteam vederi. Vederile însă nu le arunc. M-am obișnuit să iau 1-2 pe excursie şi una ajunge pe oglinda cu amintiri, cealaltă în vreun album, când mai am timp să îl fac şi pe ăla.
Clar nu sunt o împătimită a călătoriilor, blogul meu, deşi aşa pare, nu este despre călătorii, deci de ce strâng pliante? Nu ştiu. Însă vă întreb pe voi, poate dintre voi sunt unii care chiar le-au găsit o întrebuințare. Aşadar, voi ce faceţi cu pliantele adunate de prin călătorii?
Dacă v-a plăcut vă aştept cu un like pe facebook.com/Dichisuriro
Raluca

No comments: