Translate

April 27, 2013

Today is THE DAY!!!

Dragilor,

deşi am o tonă de postări noi în cap şi nu numai (adică pe hârtie), nu mă pot concentra să scriu nimic. De o săptămână visez cu ochii deschişi cum voi ajunge eu acasă şi voi petrece Paştele. Şi am motive întemeiate să fiu în al nouălea cer pentru că de doi ani nu am mai petrecut acasă nici o sărbătoare majoră, gen Crăciun, Paşte.
Aşa că vreau să fac de toate, să mănânc borș de lobodă făcut de mama, să mănânc friptură cu mujdei şi cu mămăligă, să mănânc cozonac, ouă roşii şi pasca de ciocolată făcută de mama, vreau să mă plimb, vreau să îmi văd prietenii, vreau să îmi beau cafeluța în curtea prietenei mele, vreau chiar şi să mă duc la Înviere şi apoi să văd de pe balcon oamenii venind cu lumânările aprinse, e un spectacol ad-hoc foarte interesant.
Nu mai promit că voi posta câte ceva de pe drum şi chiar din Iaşi, că nu mă ţin de cuvânt. Aşa că mai treceți din când în când pe aici, că dacă îmi iese o poză faină o urc şi pe blog.

Vă urez Un Paşte Luminat!!!

Raluca

4 comments:

Larisa said...

Un Paste minunat si tie si petrecere frumoasa acasa!

Aliceee Traveler said...

Paste Fericit

Ma bucur mult pentru tine

corina said...

Paste fericit!

Raluk said...

Va multumesc mult fetelor. Nu am mai dat pe blog deloc pe acasa, dar sper ca si voi ati avut un Paste Fericit alaturi de cei dragi :)