Translate

March 20, 2013

On hold

Simt nevoia să fac o pauză. Pur şi simplu nu îmi mai găsesc cuvintele, nu îmi mai găsesc timpul, mi se pare că demersul meu de a scrie un blog e inutil şi că orice aş scrie şi oricum aş scrie, nimeni nu e interesat.
Nu e genul meu să mă las ușor bătută, de aceea nici nu am închis blogul, ci doar iau o pauză. Nu înțelegeți greșit, sunt bine, chiar foarte bine. Am în cap subiecte, am vizitat o grămadă de locuri, doar că nu mi se leagă cuvintele.
O fi şi vremea asta care nu vrea să treacă de la toamnă la primăvară şi plouă şi ninge de vreo două săptămâni şi deși nu eram eu cu vremea, uite că nici o zi fără soare mă afectează. Mă afectează mai mult decât vremea irlandeză. Măcar acolo tot apărea soarele în decursul unei zile, da chiar să plouă continuu de două săptămâni sincer nu mai rezist. Simt că şi haina nu se mai usucă, deși nu stau eu foarte mult în ploaie.
Şi în afara blogului mi se pare că nimic nu se leagă şi proiecte pe care le vedeam ca şi realizate sau uşor de realizat iau timp şi nervi şi emoții. Şi dacă eu am probleme la lucrurile mărunte, apoi la alea mari???
Nu vreau să vă întristez şi nici să vă depresez şi nici să vă neliniștesc. Vreau doar un pic de timp pentru mine. Să îmi dau un restart.
Promit să revin cât de curând cu forțe proaspete, cu idei noi, cu posturi interesante. Promit să îmi reiau obiceiul de a citi bloguri.
Pe curând,
Raluca
P.S. Între timp a fost Sf. Patrick şi Ziua Naţională a Irlandei şi un alt vis spulberat, acela de a mă întoarce de Sf. Patrick în Dublin. Numai că am avut o distracție în casă, am îmbrăcat-o pe Dea.

2 comments:

Larisa said...

Uneori si pauzele sunt binevenite.
Take your time cum se spune. Sa revii cu forte proaspete.

Aliceee Traveler said...

Eu te citesc cu placere desi nu comentez de fiecare data
Sper sa te intorci cat de repede!!!